Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Fjernstyr varme, lys og sikkerhed med ét system

Med gulvvarmesystemet COMFORT IP kan dine kunder nemt få en SmartHome-løsning. Det kræver blot et access point og appen ALPHA IP, der giver global adgang til gulvvarmen.

COMFORT IP er en serie af systemer til gulvvarme-, lys- og sikkerhedsstyring i boligen. Dine kunder kan sammensætte deres løsning og udvide, præcis som det passer dem: Fra det enkle gulvvarmeanlæg til den komplette SmartHome-løsning, hvor man styrer det hele via appen ALPHA IP.

Access pointet er hjernen i SmartHome

Med SmartHome-løsningen får man mange muligheder:

  • et stort udvalg af tilbehør til bl.a. gulvvarme-, radiator- og lysstyring samt alarmsystemer
  • mange kombinationsmuligheder med gulvvarme, radiator, lys og alarm
  • app-styring direkte fra smartphonen

Få et hurtigt overblik over COMFORT IP tilbehøret >>

Google Home - nu på dansk

Men det stopper ikke her: ”Hey Google, hæv temperaturen på badeværelset med 2 grader”. ”Hey Google, dæmp lyset i stuen”. ”Hey Google, føj 2 liter mælk til min indkøbsliste”.

Lyder det lidt som science fiction? Det er faktisk nutid med Google Home og COMFORT IP. Kombinationen med COMFORT IP og Google Home giver en ekstra dimension i SmartHome-løsningen.

Google Home er et stemmestyret system (med dansk tale), som kan kobles sammen med COMFORT IP-systemet, så man fremover kan styre en stor del af sin bolig udelukkende via stemmen.

Det er access pointet, som skaber forbindelsen mellem COMFORT IP og Google Home, så du fremover kan 'tale' med dit system fremfor at styre det via ALPHA IP appen.

Pettinaroli Comfort

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information, eller læs mere på Pettinarolis hjemmeside
;