Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Spænd bæltet og sæt sikkerheden i fokus

Med Bahcos brede sortiment af liner og højdesikret værktøj er der mulighed for skræddersyede, komplette løsninger, der sætter fokus på sikkerheden i højderne

Vidste du, at en 12” skiftenøgle, der falder fra 12 meters højde, lander med en slagkraft på hele 48 kg? Værktøj, der falder fra store højder, kan give medarbejdere alvorlige skader eller endda resultere i dødsfald. Det kan også forårsage store skader på værdifuldt udstyr og maskiner.

Derfor har Bahco udviklet faldsikring til værktøj, som går under navnet ’Tools@Height'.

Se det fulde sortiment i kataloget her

bahco-tool-at-hight

Smart og nemt at bruge

Tools@Height har fokus på funktion og ergonomi, så værktøjet sidder ikke kun ordentligt fast, udstyret er også nemt at arbejde med. Men kan fx få en smart sikringsline i forskellige længder, som man nemt kan klikke værktøjet fast i, og som kan sidde fast i bæltet. Så falder svensknøglen ingen steder. 

Skræddersyede løsninger

Bahco udvikler selv faldsikringen og forstår, hvordan værktøjet skal bruges. Deres brede sortiment gør det muligt at skræddersy løsninger, så de passer lige præcis til den enkelte virksomheds behov – og det giver samtidig mulighed for en komplet løsning af liner og højdesikret værktøj.

Om Bahco - medlem af DROPS

Bahco er medlem af DROPS (Dropped Objects Prevention Scheme), en international arbejdende interesseorganisation med udgangspunkt i olie- og gasindustrien, hvis formål er at forebygge arbejdsulykker forårsaget af tabte genstande, herunder håndværktøj. Og alle Bahcos sikkerhedsløsninger til håndværktøj er konstrueret efter DROPS’ retningslinjer.

Bahco er blandt de første producenter til at gøre en systematisk indsats for at forbedre ergonomien på sit håndværktøj til stor fordel for både virksomheder og medarbejdere.

 

;