Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Hold styr på værktøjet – med værktøjsrebellerne fra Wera

Farvekoder og en værktøjstaske, der er mere end bare en taske, gør arbejdsdagen meget mere effektiv

Wera kalder sig selv for ’tool rebels’, og værktøjsrebeller er lige det, de er. De skruer nemlig lige en tand mere op for kreativiteten og gør tingene anderledes, smartere og mere ’hardcore’ – og med stor respekt for kvalitet. Både når det gælder selve værktøjet, men også når det handler om opbevaring og overblik.

Tool finder – farvekoder giver overblikWera

Det er slut med at famle rundt og spilde tid på at finde den rigtige skruetrækker.

Weras skruetrækkere, bits, gaffelnøgler og andet håndværktøj har forskellige farver, så det gør det hurtigt og nemt at finde lige præcis det, man står og skal bruge til den enkelte opgave. Udover farverne står størrelsen og typen også i bunden af hvert stykke værktøj.

Du kan altså hurtigt kende forskel på TORX®, Ligekærv, Phillips og Pozidriv – og snuppe det, du skal bruge med det vons. Det er hele konceptet med Tool Finder.

Wera 2go – ta’ værktøjet med på farten

Were 2go er mere end blot en værktøjstaske – det er smart opbevaring, der gør det let at transportere sit værktøj. Taskerne er modulopdelt, så man kan have lige så meget med, som man skal bruge. Og så slipper man for at have favnen fyldt eller finde på hjemmelavede måder at transportere udstyret.
Wera
;