Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Ny leverandør af kvalitetssensorer

Et nyt sortiment fra Steinel, som er en af Europas førende producenter af intelligent lysstyring, giver Lemvigh-Müllers kunder adgang til et endnu bredere udvalg af kvalitets-lysstyring til konkurrencedygtige priser

Færre sensorer til større dækning
Lemvigh-Müller introducerer sammen med Steinel en serie af sensorer, der er baseret på højfrekvens-teknologien, som ikke tidligere har været udbredt i Danmark. Denne teknologi er særdeles effektiv i eksempelvis gangarealer, og der skal ofte færre sensorer til at dække et større område. Samtidig er projekteringen også en del nemmere med den nye type sensorer, da der generelt er mindre overlap mellem de enkelte sensorer. En anden fordel ved en højfrekvens sensor er ligeledes, at man kan placere den over en loftsplade eller bag en tynd skillevæg uden, at det påvirker ydeevnen – i stedet kan det give en æstetisk fordel.

Pioner inden for lysstyring
Steinel har udviklet sensorstyret udendørsbelysning siden 1987 og har lige siden været en pioner på området. I 2002 blev Steinel den første producent, der brugte højfrekvens sensorteknologi til detektering af bevægelser i rum og bygninger. I dag er virksomheden førende inden for dette segment.

Som specialist og teknologifører anvender Steinel i dag alle fire sensorteknologier i deres produkter:
  • Passiv infrarød (PIR)
  • Højfrekvens
  • Ultralyd
  • Kamerasensorteknologi

Udover at tilbyde sensorer til et hvert tænkeligt formål dækker Steinels sortiment i dag også over et stort program af intelligente inden- og udendørssensorlamper samt LED-sensorprojektører. Steinel kan naturligvis også tilbyde en serie med trådløse sensorer, som kan være praktiske at anvende på udendørs arealer, hvor det er besværligt at trække strøm.

Vil du vide mere? 
Kontakt os på 3695 7205.
Log ind på LMe-partner og se tilbuddene på Steinel lysstyring.

;