Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Smart analog KNX-indgang

Den nye analoge indgang kan anvendes alle steder, hvor fysiske værdier skal indsamles, evalueres og overvåges via KNX-bus.

Som eksempel på en applikation kan nævnes integration af eksisterende temperaturfølere (PT 100, PT 1000) i KNX-systemet i industribygninger. 
Den nye analoge indgang leveres med en ny type skrueterminaler, som muliggør hurtig og enkel kabelføring, samtidig med at det forbedrer hastigheden for tilslutning af sensorer. Applikationsprogrammet byder på et omfattende udvalg af forudindstillede konfigurationer for mange typiske sensorer (fx for temperatur, lysstyrke, fyldningsgrad osv.), der opfylder mange forskellige projektkrav. Den nye analoge indgang supporterer ABB i-bus værktøjet (med ny version, som snart lanceres), hvilket sikrer avanceret diagnosticering og forbedret idriftsættelse.

Erstatter tidligere model
Den gamle analoge indgang AE/S 4.1 erstattes af den nye enhed med omgående virkning. Den nye AE/S er fuldt kompatibel med den gamle generation, hvad angår modulbredde og egenskaber.

Fordele
  • Supporter ABB i-bus værktøj for avanceret diagnosticering og forbedrer idriftsættelse
  • Strømforsyning for aktive sensorer er integreret – der kræves ingen ekstra udstyr i fordelingstavlen
  • Omfattende udvalg af forudindstillede konfigurationer for typiske sensorer (fx temperatursensor PT 100 osv.) leveres for nem behandling af målte data
;