Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Få detekteret og behandlet vejrdata

Den nye KNX-vejrstation og vejrenhed fra ABB detekterer og behandler vejrdata. En af de typiske applikationer er måling af vindhastighed og udendørs lysstyrkeværdier, som fx danner grundlag for automatisk skygning afhængig af solens position.

Dette er en nøglefunktion for at kunne forbedre energieffektiviteten i varme- og belysningssystemet i bygninger. Begge enheder supporterer ABB i-bus værktøj og muliggør avanceret diagnosticering og forbedrer idriftsættelsen (for WS/S kræves der en ny i-bus værktøjsversion, som snart lanceres).

Vejrenhed WZ/S 1.3.1.2 og vejrsensor WES/A 3.1
Vejrenheden WZ/S 1.3.1.2 kan arbejde sammen med en speciel designet vejrsensor, som er særlig egnet til små og mellemstore bygninger i fx boligsegmentet. Enheden kan fungere enten sammen med den nye vejrsensor WES/A 3.1 eller med den forhenværende sensor WES/A 2.1. Vejrenheden sørger også for forsyningsspænding til den tilsluttede sensor.

Erstatter tidligere model
Den gamle vejrenhed WZ/S 1.1. og vejrsensor WES/S 2.1 erstattes af den ny serie med omgående virkning. Den nye WZ/S er fuld kompatibel med den gamle generation, hvad angår modulbredde og egenskaber.

Vejrstation WS/S 4.1.1.2, 4-fold
Vejrstationen muliggør tilslutning af alle gængse vejrsensorer for fx vindhastighed, vindretning, regn osv., som der typisk kræves i mellemstore og store erhvervsbygninger. Enhedens applikationssoftware er konfigureret til detektering af vejrbaserede data og muliggør hurtig programmering af sensor.

Erstatter tidligere model
Den gamle vejrstation WS/S 4.1 erstattes af den nye enhed med omgående effekt. Den nye WS/S 4.1.1.2 er fuld kompatibel med den gamle generation med hensyn til modulbredde og egenskaber.

Fordele
  • Supporter ABB i-bus værktøj for avanceret diagnosticering og forbedrer idriftsættelse
  • Verdensomspændende anvendelse pga. bredt område for indgangsspænding (85 V – 265 V AC, 50/60 Hz)
  • Detektering af mange vejrdata, fx skumring og lysstyrkeniveauer, regn, temperatur- og vindhastighed for bygningsautomationsfunktioner
;