Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Integreret sikkerhed – på den nemme måde

Vil du have fat i det stigende marked for integrerede sikringsløsninger? Den direkte og nemmeste vej for dig som installatør går gennem Schneider Electric!

Flere og flere større virksomheder, ikke mindst i det offentlige, efterspørger integrerede sikringsløsninger, hvor adgangskontrol, brandalarm, indbrudssikring og videoovervågning er samlet i ét system. Skal du have fat i dét marked, står du godt med Schneider Electric. 

Med Schneider Electric kan du tilbyde dine kunder skalerbare sikringsløsninger, som meget nemt kan integreres i ét sammenhængende system. Det er således muligt at starte i det små med en stand alone-løsning inden for f.eks. adgangskontrol på to-fire døre - og så kan man altid udvide til op til flere tusinde døre, ligesom man meget nemt kan integrere løsningen i ét samlet sikkerhedssystem. 

Med Schneider Electric får dine kunder med andre ord en sikringsløsning, der ikke bare er fleksibel, men også fremtidssikret, fordi den løbende kan tilpasses virksomhedens behov og udvikling. 

Brugervenlig betjening
Samtidig har Schneider Electric brugervenligheden i højsædet og har udviklet et moderne, grafisk brugerinterface, ’Esgraf’, som giver fuldt overblik og kontrol over installationerne i det integrerede system. Det betyder, at vagtpersonalet kan reagere både hurtigere og mere effektivt på sikkerhedsrelaterede hændelser. Som en sidegevinst holder Esgraf også øje med installationerne og foreslår vedligehold – det sparer ressourcer til manuelt eftersyn samt til afprøvning af hver enkelt installation. 

Én leverandør - flere fordele 
Ud over de umiddelbare fordele i form af øget effektivitet og bedre ressourceudnyttelse har dine kunder også nogle mere langsigtede fordele ved at vælge en integreret sikringsløsning fra én leverandør. For eksempel kan større virksomheder, som har flere bygninger, slippe for at skulle uddanne medarbejderne i flere forskellige sikkerhedssystemer – og for at skulle håndtere flere forskellige servicekontrakter. 

Nem installation – og hjælp i baghånden
Lige så enkelt det er for din kunde at bruge og betjene sikkerhedssystemet, lige så nemt er det for dig som installatør at installere Schneider Electrics sikringsløsninger. Det kræver hverken forudgående kurser, specialkompetencer eller lang erfaring, og det er uanset, om der er tale om en simpel stand alone-løsning eller en integreret løsning.  Samtidig har du altid Schneider Electrics sikringsspecialister i baghånden – de giver gerne sparring og hjælp til opsætning og idrifttagning. 

Få hjælp til projektering og beregning
Herudover kan du også få hjælp af specialisterne til at lande opgaverne! Når du skal udarbejde et tilbud, tilbyder de at stå for projekteringen og beregningerne. Med dem på holdet har du altså mulighed for at byde ind på selv store, komplekse opgaver - også selvom du måske ikke har den store erfaring inden for sikringsområdet. 

;