Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Fang tyven - få de nye features: Vanderbilt SPC tyverialarm er blevet opgraderet

Vanderbilt SPC tyverialarm er blevet opgraderet med mange nye features, og ’Ver. 3.6.6’ ligger nu til fri download sammen med nye danske Quickguides på Lemvigh-Müllers FTP Server.

Blandt de mange nye ekstra tiltag på Vanderbilt SPC tyverialarm finder du: 

Ny SPCConnect Portal med tilhørende SPCConnect App Android/iOS: www.SPCConnect.com

Dette gør det muligt at tilgå centralen udefra via webbrowser/portal på den indbyggede EN50131 F&P, Grade 3 SPC- Ethernet tilslutning, som er blevet endnu mere sikker med en endnu højere kryptering end før. Dette kan gøres uden behov for portforwarding af brugerens netværk ved opsætning af alarm og App´s.

Brugeren kan nu få 16 verifikationsbilleder i webbrowser ved alarm og kan altså se billeder fra en alarm sammen med de tilsluttede IP-kameraer. 

Ved forskellige sikkerhedsrelaterede hændelser kan SPC via SPCConnect Portal nu sende mails til valgfrie mailadresser og forskellige brugere - f.eks. tilkobling/frakobling, alarmer, servicetilstand og teknikalarmer.  Dette kan også lade sig gøre til brugere, der ikke er oprettet i SPC systemet.

Ny Transmission ’FlexC’ på SPC til kontrolcentral:
Denne transmission gør det endnu nemmere at opsætte forbindelse til kontrolcentral eller kontrolcentraler, hvis man har en backup-kontrolcentral for ekstra sikkerhed. Med FlexC kan man let opsætte, om man vil køre singlepath eller dualpath. Det vil sige, at man f.eks. kan isætte 2 GPRS modems med 2 udbydere på Simkort i SPC og køre dualpath med en primær og sekundær transmission. Eller IP som primær og GPRS som sekundær. Der er transmissions polling på IP og GPRS modems, som standard. Man kan lave flere dualpath og singlepath transmissioner på samme SPC central.

FlexC kommunikation:
FlexC protokollen er nu klar til at kunne leveres til udviklere, som underskriver en NDA med Vanderbilt. Det giver dem mulighed for kommunikation med SPC ved at skrive XML koder. Dette gør integration til tredjeparts software mulig (CMS,CTS,VMS osv.)

Nyt SPC Compact Touch betjeningspanel:
Det nye Compact Touch betjeningspanel har lige fået ‘Protector award 2015, Bronze’-prisen. Man kan få det prisvindende betjeningspanel med eller uden kombineret EM Prox & Mifare læser indbygget. Det er også muligt at få indbygningskit, hvis dette ønskes. 

Download
Downlaod Ver. 3.6.6 her >>



;