Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Bliv klar til den kommende varmesæson

Når det drejer sig om varme-regulering, så har Siemens regulatorer til alle typer varmeanlæg, som understøtter vejrkompensering samt brug af vedvarende energikilder.

Mange års erfaring med varmeregulering gør at Siemens varmeregulatorer udmærker sig ved at være lette at installere, nemme at indregulere og simple at betjene. Med en Siemens varmeregulator kommer du altså nemt og sikkert i mål med din varmeinstallation.

 
 Eksempel på en typisk applikation

Komplet pakke med valgfrihed
De enkelte regulatorer leveres i en komplet og kompakte udgave, hvor alle relevente forprogrammerede applikationer er inkluderet og klar til brug. Applikationen vælges i forbindelse med opstart af regulatoren, og får man valgt den forkerte applikation, så er det blot at gå ind i programmet og skifte til den rigtige – let og omkostningsfrit.

Ved installation af løsning med web interface får man endvidere mulighed for at overvåge og indstille varmeautomatikken fra pc, tablet og smartphone.


Hent teknisk dokumentation

Se overblik over Siemens varmeregulatorer

Hent varmeautomatik guide

Køb nu og spar
Netop nu har vi gode tilbud på Siemens varmeregulator. Log ind på LMe-partner eller ring 3695 5555 og tast 1.

Har du ikke en LMe konto?
Hvis du er kunde, men endnu ikke har en brugerkonto til LMe-partner kan du udfylde formularen her, så opretter vi en konto til dig. Skriv til os på lme-support@lemu.dk eller ring til os på tlf. 3695 5399, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til LMe-partner.


;