Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Opnå store besparelser med nye LED-rør

LEDVANCE er på gaden med nye LED-rør, som kan give dine kunder store energibesparelser

LEDVANCE har optimeret deres produktlinje, der går under navnet SubstiTUBE Connected – en direkte erstatning for lysstofrør.

T8 – for store besparelser

Med de nye T8-rør, kan dine kunder opnå en besparelse på 90 procent i applikationer, hvor der tidligere blev brugt lysstofrør. Derudover kan der tilsluttes op til 50 af netop disse LED-rør trådløst til en dagslys- og bevægelsessensor, som dæmper lyset, når der er behov for det. T8 fås med enten 4.000 eller 6.500 kelvin farvetemperaturer. Derudover fås modellerne med typebetegnelsen ’ADVANCED UN’, som betyder, at de kan bruges både med konventionelle og elektroniske forkoblinger (CCG og ECG) uden yderligere forholdsregler.

T5 – både til højloftede og standardrum

Lysvirksomheden lancerer samtidig nye T5-rør i både glas og som ’ADVANCED UO’. I højloftede rum giver de en lumen på op til 5.600, og i rum med standardhøjder kan det komme op på 3.920 lumen. Begge modeller har en effektivitetsgrad på op til 150 lumen/watt med en levetid på op til 60.000 timer eller 200.000 tænd/sluk. Lyskilderne er også tilgængelige med 4.000 eller 6.500 Kelvin. Derudover kan dine kunder spare op til 50 procent på energien ved at skifte de klassiske lysstofrør ud med T5.

Plug & play - udskiftning uden omkabling

Med ”plug & play” kan alle SubstiTUBE LED-rør skiftes hurtigt og uden omkablinger, så armaturets godkendelsesmærker forbliver gyldige. Lyskilderne giver også sikker håndtering under montering på grund af en særlig sikkerhedsafbryder i overensstemmelse med IEC 62776.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.
;