Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Se videoerne: Noget af det bedste fra OsiSense-serien på tilbud nu

Der er lige nu knivskarpe tilbud på produkter fra Telemecanique Sensors. Se mere om produkterne og deres fordele her

Du kan lige nu få kubiske og rektangulære induktive følere, som er SIL2-godkendt, samt et kraftfuldt, trådløst endestop til super skarpe priser.

Fordelene ved trådløst endestop

Det smarte ved OsiSense XCKW er, at det er selvforsynende - så der er ingen grund til at bekymre sig om batteriudskiftning eller omkostninger i forbindelse med genbrug. OsiSense XCKW fungerer trådløst med en afstand på op til 100 m, men afstanden kan fordobles ved hjælp af en repeater-antenne.

Fordelene ved induktive følere

OsiSense XSC2 og XSC4 er henholdsvis kubiske og rektangulære induktive følere, som er SIL2-godkendt. De er ideelle til industrielle applikationer, hvor en lang tasteafstand af metalemner (op til 40mm) er nødvendigt. Samtidig gør et robust design og en IP67 og IP69K-klassificering, at de passer godt ind i krævende miljøer. 

Derudover er følerne lette at montere, og de har justerbare hoveder, der manuelt kan indstilles i fem positioner uden brug af specialværktøj. Dertil kommer fire LED-pærer, som er synlige fra alle retninger, hvilket giver en statusevaluering fra afstand på flere meter.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.
;