Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

UV-bestandigt installationskabel fra Reka Kabler

LiteRex er specielt fremstillet til det skandinaviske marked og kan bruges både indendørs og udendørs i fast installation

Reka Kabler lancerer installationskabelet – EQQ LiteRex – og du kan få det lige her i webshoppen, og i oktober til en ekstra skarp pris. Find det i vores Tilbudsavis.

Læs mere i brochuren her

UV-sikker

Rekas nye LiteRex installationskabler er UV-sikret. De kan anvendes til alle installationer både indendørs og udendørs uden yderligere UV-beskyttelse af lederisolation eller kappe. Det betyder, at man ikke behøver at eftermontere beskyttelsesslange på lederne ved installation i armaturer, og dermed mindskes risikoen også for fejlagtig montage.

Halogenfri

LiteRex er fremstillet af halogenfrit materiale, som i tilfælde af brand afgiver et minimalt niveau af røggasser og samtidigt ved lav røgtæthed sikrer en lettere evakuering af det ramte område. Kablet er således velegnet til alle installationer i private hjem, institutioner, sygehuse, kontorer, offentlige bygninger, tunneller og underjordiske konstruktioner. 

CPR-testet

LiteRex er testet og godkendt til den danske CPR-klasse E, hvilket betyder, at det kan anvendes i de fleste områder, da det er selvslukkende, ikke-brandspredende samt har en minimal røgudvikling.

Specifikationer

  • UV-bestandigt på både kappe og lederisolation
  • Temperaturområde fra – 20 °C til +70 °C
  • Brandklasse iht. EN 50757 CPR Eca

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information eller kontakt os på kabelteam@lemu.dk.

;