Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Stål- og teknikgrossist vil være mere kendt for belysning

Belysningsforretningen skal fylde mere hos Lemvigh-Müller, der først og fremmest er kendt som Danmarks største stål- og teknikgrossist. Ny hjemmeside med fokus på belysning skal løfte kendskabet til det, Lemvigh-Müller kan inden for belysning

Leverancer og projektering på en række markante byggeprojekter. Tætte samarbejder med markedets mest betydende leverandører, eneforhandling af belysningsarmaturer fra en europæisk kvalitetsleverandør og en stab af specialiserede medarbejdere. Lemvigh-Müller har satset målrettet på sin belysningsforretning gennem de seneste år og også nået resultater. Alligevel er virksomheden med tæt ved 1300 ansatte og 23 butikker fordelt over hele landet først og fremmest kendt for at sælge stål og tekniske artikler. Det skal et helt nyt markedskoncept nu gøre noget ved.
 
Kernen i Lemvigh-Müllers arbejde for at gøre virksomheden mere kendt som belysningsleverandør er hjemmesiden rigtigtlys.dk, som netop er gået i luften. Her kan rådgivere, installatører og andre, der beskæftiger sig professionelt med belysning, finde inspiration til deres projekter, viden om belysningsteknik og værktøjer, som kan hjælpe dem i deres arbejde.

Univers for inspiration

Det er også muligt at søge efter produkter på rigtigtlys.dk, men målet er ikke kun at etablere en alternativ salgskanal. Kim Øxenholt, marketing- og e-businessdirektør i Lemvigh-Müller, ser først og fremmest hjemmesiden som en kommunikationskanal for virksomheden og et inspirations- og arbejdsunivers for rådgivere, el-installatører og andre brugere.
 
”I Lemvigh-Müller kan vi en masse inden for belysning. Det giver os et stort potentiale for at udvikle vores forretning, men det kræver, at vi også er gode til at fortælle om os selv. Med rigtigtlys.dk får vi nye muligheder for at inspirere de beslutningstagere, vi gerne vil knytte tættere til os,” forklarer han.

rigtigtlys.dk

Fokus på rådgivere

Det er ikke mindst det foreskrivende led – rådgiverne – Lemvigh-Müller håber vil tage rigtigtlys.dk til sig. Derfor fokuserer rigtigtlys.dk primært på alt det, der ligger uden om selve produkterne. For eksempel cases hvor Lemvigh-Müller alene eller i samarbejde med producenter leverer rådgivning og produkter til professionelle belysningsløsninger, forklarer Michael Lind Schmidt, salgsdirektør i forretningsområdet El-installation.  
 
”Vi har et højt vidensniveau og stor erfaring med projektering og beregning af belysningsløsninger. Det betyder, at vi kan skabe stor værdi for rådgiverne ved at gøre deres arbejde lettere. Med rigtigtlys.dk har vi fået en stærk platform for den indsats,” siger han.
 
Foruden at fungere som et udstillingsvindue for det, Lemvigh-Müller kan inden for belysning, bliver hjemmesiden et egentligt arbejdsredskab for brugerne. De kan for eksempel udføre lysberegninger med udvalgte produkter samt gemme og udskrive produktdatablade. Når rigtigtlys.dk er fuldt udbygget i første kvartal 2018, vil brugerne også kunne oprette og gemme egne belysningsprojekter og produktvalg med tilhørende dokumentation. Det betyder, at en rådgiver kan udarbejde et projekt for en bygherre og herefter aflevere sin dokumentation til den el-installatør, der skal udføre opgaven, via hjemmesiden.

 

Besøg rigtigtlys.dk her 

;