Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Lettere opladning af telefoner og tablets

Lauritz Knudsen by Schneider Electric er på gaden med endnu en løsning i serien af USB-udtag til LK FUGA® og LK OPUS® 66 - nemlig et dobbelt USB-udtag i en 1-moduls indsats

Flere og flere siger farvel til de klassiske USB-strømforsyninger, når smartphonen skal oplades – i stedet sætter de USB-ladekablet direkte i et udtag i væggen ved siden af resten af boligens almindelige stikkontakter.

Derfor introducerer Lauritz Knudsen by Schneider Electric et dobbelt USB-udtag i 1-moduls indsats til LK FUGA og LK OPUS 66. Det gør det endnu lettere for dine kunder at opgradere installationerne i hjemmet, fordi en indsats på kun et enkelt modul er nem at finde plads til i en eksisterende installation - fx ved at udskifte en af stikkontakterne i en 2-moduls ramme.

Undgå rod med en oplader-hub

Er dine kunder trætte af at have ’smart devices’ spredt i hele huset? Så kan du installere flere USB-moduler ved siden af hinanden – det giver nemlig mulighed for at samle alle enheder i en såkaldt ’oplader-hub’. Det giver både orden og et samlingspunkt i hjemmet. Og da løsningen kun fylder et enkelt modul, er det let at opgradere familiens eksisterende installation.

Hurtig opladning

Det nye dobbelte USB-udtag lader med 5V og har en samlet ladekapacitet på 2100 mA. Hvis kun det ene af de to udtag er i brug, sørger opladeren automatisk for at lade med den fulde kapacitet. Det sikrer hurtig opladning – også af de større enheder, som typisk kræver mere ladekapacitet.

Mange designmuligheder

I LK FUGA®-design fås det dobbelte USB-udtag som komplet indsats i hvid, og i lysegrå, koksgrå og hvid ved bestilling af "nøgen" indsats og afdækning i den ønskede farve. I LK OPUS® 66-design fås udtaget i hvid, lysegrå og koksgrå - alle leveret som komplet indsats med afdækning. Det giver mange muligheder for at finde en løsning, der passer til lige præcis dine kunders ønsker.

Fordelene – i korte træk

  • Kompakt - to USB-udtag i 1-moduls indsats
  • Hurtig opladning - totalkapacitet 2100 mA, 1050 mA pr. udtag eller fuld kapacitet på 2100 mA ved brug af kun ét udtag
  • Passer i eksisterende installationer med LK FUGA og LK OPUS 66
  • Oplagt til både nybyg, renoveringer og udskiftning
  • Fås i mange farver – og kan derfor passe ind i ethvert hjem

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.
;