Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Nu kan du styre energiforbruget med et swipe

KNX Multitouch Pro er Schneider Electrics nye touchpanel, som gør det muligt at styre forskellige energifunktioner med et swipe

I dag er brugervenlighed alfa omega, og mange ting kan efterhånden styres med et swipe på telefonen. Schneider Electric har taget tankegangen fra smartphones ind i kontoret og hjemmet med en vægmonteret touchskærm, der gør det nemmere at styre lys og temperaturer i bygningen.

Alsidig og intuitivSchneider Electric KNX

Løsningen har fået navnet KNX Multitouch Pro. som gør det muligt at styre forskellige elementer i rummet så som temperatur, persienner og belysning med et intuitivt brugerinterface, der kan skræddersys og er lige så nem at betjene som en smartphone.

KNX Multitouch Pro anvender desuden den åbne og standardiserede protokol KNX, som er en af de mest udbredte kommunikationsprotokoller til bygningsautomation.

Nem installation

Det er ikke kun KNX Multitouch Pro's funktioner, der er optimerede – en stor fordel for især montører er, at opsætningen og installationen også er fleksibel og nem at udføre. Med rammer i både hvid og koksgrå kan panelet nemt tilpasses udtrykket på hjemmets eller virksomhedens øvrige installationer.

KNX Mutitouch Pro drives af spændingen på KNX-bussen, som forbinder de enkelte komponenter, og kræver således ikke separat strømforsyning.

Fordele ved KNX Multitouch Pro

Med KNX Multitouch Pro får du fordelen af nem og enkel installation, kombineret med stor alsidighed og uanede tilpasningsmuligheder.

  • Nem installation: Kan installeres i de enkelte rum og konfigureres fra ét centralt sted.
  • Alsidig: Kombinerer den funktionelle alsidighed ved en termostat- og multifunktionsknap.
  • Skræddersyet og intuitiv: Man kan vælge mellem flere betjeningsmuligheder for at justere elementerne; ved at trykke, swipe eller dreje – eller en kombination. Funktionsbetjeningen tilpasses brugerens ønsker og kan til enhver tid tilpasses nye brugere eller situationer.
  • Prioritér det, der er vigtigst: Den mest anvendte funktion kan aktiveres ved en simpel, berøringsfri håndbevægelse, og i dvaletilstand kan displayet slukkes helt eller vise et billede, f.eks. et firmalogo.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

;