Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Hør installatørernes historie

Philips har interviewet en række installatører fra hele verden for at høre deres historie - og hvad der er vigtig for dem i deres hverdag

Hvorfor er de overhovedet blevet installatører? Her kan du høre, hvad det er, der driver dem til at stå tidligt op hver morgen.

Mød Henk

Henk er kundechef hos TechTron i Holland.

Han udtaler: "I installationsbranchen er der et konstant tidspres. Man skal overholde deadlines, og alle problemer skal løses hurtigt. Vi skal gøre det rigtigt første gang, og det betyder også, at man skal kunne stole på sine leverandører. Det er afgørende i vores branche!"


Mød Tony

Tony er elinstallatør hos Caro Electric Inc i USA.

Han fortæller: "Arbejdet kommer med hjem og hjemmet kommer på arbejdet... det er en del af jobbet som selvstændig elinstallatør. Når alt kommer til alt, er det de små ting i livet som har stor betydning. Jeg gik i min fars fodspor og lærte, hvordan arbejder med lys. Og hvordan, man gør det rigtigt første gang."

 

 


Mød Denis

Denis er elinstallatør hos Zago S.r.l Elettricsita i Italien.

Han siger: "Min far grundlagde vores forretning. For mig er tiden med min familie enormt vigtig. Det er en af grundende til, at jeg bestræber mig på at udføre mine opgaver korrekt fra starten, så jeg ikke skal bruge tid på at tage tilbage til kunden for at udbedre fejl. Med den store konkurrence, og de lave marginer vi arbejder med i dag, bliver det også hurtigt dyrt. Derfor sikrer vi i vores firma, at vi fra starten leverer den bedste løsning for kunden, og i den højeste kvalitet."

;