Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Industribelysning - Mere sikre og bæredygtige løsninger

Hvis man skal forblive konkurrencedygtig i industrien, bør man se på omkostninger alle steder - også når det kommer til belysning!

Belysningsposten kan udgøre op til 80 % af elregningen for et lager, så det er vigtigt, at den løsning, man vælger, er så effektiv og omkostningsbesparende som muligt. Philips' energibesparende LED-belysningsløsninger med lang levetid kan reducere driftsomkostningerne i kraft af færre driftsforstyrrelser og lavere energiforbrug samt øge både produktiviteten og sikkerheden for de ansatte, og det kan gøre en enorm forskel på bundlinjen.

Gør industribelysning smart!

Et varelager eller en industrihal er ikke bare én stor bygning. Det er en bygning med individuelle områder, der hver opfylder sin funktion. Læsseramper og reolområder kræver forskellige typer af belysning, og områderne er ofte i brug på forskellige tidspunkter af dagen.  Belysningen på et typisk varelager er oftest konstant tændt i alle områder, det betyder en unødvendig stor regning til energi, hvilket hverken er godt for din kundes pengepung eller for miljøet. 

Svaret er trådløs og zoneinddeling

Når du udarbejder en løsning til din kunde, bør du derfor tænke over et belysningssystem med eksempelvis med intelligent trådløs lysstyring. Det er med dagens teknologi muligt at få en komplet trådløs løsning, der leverer belysning af højeste kvalitet, kun når og hvor der er behov for det.
Dit lager kan nemt inddeles i zoner eller områder med tilstedeværelsessensorer. Sessensorerne, der placeres i de forskellige områder, sikrer at der kun er 100% lys når der er bevægelse eller tilstedeværelse. i den enkelte zone, eller når mennesker og køretøjer nærmer sig en zone. Det betyder at alle sikkert kan bevæge sig rundt. Når der ikke er bevægelse eller tilstedeværelse i et område, dæmpes lyset til et mere energisparende niveau.

Industri_lys

Lyset er altid et skridt foran – lysmængden øges til 100% når tilstedeværelsessensorerne aktiveres, mens områder uden tilstedeværelse forbliver dæmpet til et ønsket niveau.

CoreLine, en alsidig armaturfamilie

Til industrielle applikationer kan CoreLine hjælpe dig med alle dine behov. I gangarealer med reoler, kan lyslinjesystemet CoreLine Truking hjælpe dig med at få den rette mængde lys på både gulv og reoler. CoreLine Trukning findes i en KIT-version, der indeholder både beslag og har 3-faset gennemfortrådning – armaturet leveres i en kasse klar til installation.

Læs mere om CoreLine

Fordele ved Philips industribelysning

Lavere omkostninger

  • Reducer energiforbruget ved hjælp af omkostningsbesparende LED-belysning og lysstyringssystemer.
  • Vedligehold rutinemæssigt, for at reducere antallet af driftsforstyrrelser.

Optimeret drift

  • Øg produktiviteten og reducer lønomkostningerne ved at skabe bedre arbejdsforhold for de ansatte.
  • Vælg en fremtidssikret løsning, der nemt kan tilpasses, uden at det er nødvendigt at skifte armaturerne.

Fokus på sikkerhed og sundhed

  • Overhold de nationale og internationale sikkerhedsstandarder.
  • Skab et sikkert arbejdsmiljø via effektiv og hensigtsmæssig belysning.
  • Giv de ansatte større arbejdsglæde og velvære ved hjælp af LED-belysning af høj kvalitet.

Større bæredygtighed

  • Reducer CO2-udledningen ved at reducere energiforbruget.
  • Minimer miljøbelastningen i kraft af bedre energi-udnyttelse, færre fejl og mindre spild.
  • Overhold de nationale og internationale energi- og miljølove.
;