Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

LED-lyskilder og -lysrør til et hvert behov

Philips LED-lyskilder er designet til at skabe smukke miljøer med forskellige visuelle effekter og dæmpningsmuligheder, som du kan skræddersy til netop dit behov.

Philips udvalg af LED-lyskilder giver en enestående lyskvalitet, som er designet til at fuldende selv de mest eksklusive applikationer. Philips MASTER LED-spots med ExpertColor-teknologien er designet til at skabe den perfekte stemning til enhver oplevelse, takket være en farvegengivelse på RA97. LED-lyskilderne i Philips Filament-serien har et klassisk glødepæredesign, som kombinerer de velkendte former af de klassiske glødepærer, med alle fordelene ved den energisparende LED-teknologi. I MASTER-serien finder du DimTone-teknologien, der gør det muligt at sænke farvetemperaturen, når lyskilden dæmpes – ligesom du kender det fra halogen og glødepærer.

Vi garanterer enkelhed og effektivitet

Philips LED-lysrør er en garanti for enkelhed og enestående effektivitet. De er den hurtigste og nemmeste måde at opgradere til LED og sikrer omgående energibesparelser, takket være den lange og driftssikre levetid, samt det lave energiforbrug. Philips sortiment af LED-lysrør dækker en meget bred vifte af anvendelsesområder, brug guiden nedenfor for at finde det rigtige LED-lysrør til dit anvendelsesområde. 

Høj lumen og lang levetid

Du kan nu finde MASTER LED-lysrør i T8 Ultra Efficiency-serien, hvor du får markedets højeste lumenudbyttet på op til 172 lm/W, hertil får du en levetid på hele 60.000 levetimer. MASTER LED-lysrørene i T5-serien indeholder nyeste teknologi, så du får markedets største forkoblingskompatibilitet på HF-forkoblinger. Som noget nyt kan du også få MASTER T5 LED-lysrør der kan bruges direkte til netspænding.

Nem opgradering af downlights

Philips CorePro LED PL-C er den nemmeste opgraderingsløsning, hvis du vil have LED i eksisterende downlights med kompaktlysrør. CorePro PL-C integrerer LED i den traditionelle størrelse for kompaktlysstofrør, hvilket giver enestående energibesparelser i hele lyskildens levetid (Det dobbelte af levetiden for kompaktlysstofrør). På den måde kan du opgradere din belysning og samtidig reducere driftsomkostningerne.

Overblik over lyskilder og -rør

MASTER

MASTER er en komplet serie af lyskilder til alle lyskilde behov. MASTER er Philips top-serie, hvor du får den bedste kvalitet over hele linjen. Med MASTER får du den længste levetid og de nyeste teknologiske innovationer, som ExpertColor og DimTone. På tværs af hele MASTER-serien får du 5 års garanti.

TrueForce

TrueForce er LED-erstatninger til konventionelle udladningslamper som HPI, HPL og SON-T, der løbende er blevet udfaset grundet EU-regulativer. TrueForce gør det nemt at opgradere konventionelle armaturer til LED, uden at skulle udskifte armaturet. 

Philips TrueForce består af:

  • TrueForce Industri
  • TrueForce Park
  • TrueForce Vej

På tværs af hele TrueForce-serien får du 5 års garanti.

Filament LED

Da LED-lyskilden oprindeligt blev udviklet, var fokus primært på den lange levetid og det lave energiforbrug. Der var ikke særligt fokus på udformning og æstetik, som mange sætter pris ved konventionelle glødepærer med filamenttråd. Det er vi i dag langt ude over. Med Philips Filament LED, får du smukke lyskilder, der enten kan fungere selvstændigt eller som en del af et armatur. På tværs af hele Filament LED-serien får du 2 års garanti.

CorePro

Hvis du er på udkig efter en komplet serie af basis LED-lyskilder, er CorePro for dig. CorePro er perfekt til standardanvendelser, hvor der kræves en økonomisk billig løsning. I CorePro-serien finder du Philips udvalg af LED-erstatninger til kompaktlysrør, som PLL og PL-C. Du får 3 års garanti på CorePro LED-lysrør og 2 års garanti på resten af CorePro-serien.

Find det rigtige LED-lysrør til dit anvendelsesområde

Dine kunder har vidt forskellige krav til belysning. Uanset om de ønsker optimal energieffektivitet eller det bedste lysudbytte, er det vigtigste for dig, at det skal være nemt at finde det rigtige LED-lysrør hver gang.

Få hjælp her

Kompatibilitetslister

Lister over kompatibilitet med HF-forkoblinger

Philips InstantFit HF-rør kan monteres direkte i eksisterende armaturer. De fungerer sammen med det største udvalg af eksisterende elektroniske forkoblinger. Listerne med kompatible forkoblinger opdateres jævnligt.

Kompatibilitetsliste over forkoblinger til MASTER LED-lysrør og CorePro LED-lysrør (T8/T5)

Kompatibilitetsliste over forkoblinger til CorePro LED PL-C og PLL

Lister over kompatible transformere og lysdæmpere

Philips LED-spots og -lyskilder kan monteres direkte i eksisterende armaturer.
De fungerer sammen med det største udvalg af eksisterende transformere og lysdæmpere. Listerne over kompatible transformere og lysdæmpere opdateres jævnligt.

              
;