Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Nye færdiglavede boligtavler letter arbejdsdagen

Vi lancerer en serie af færdiglavede boligtavler, som lever op til alle krav i forhold til installationsbekendtgørelsen og letter installatørers arbejdsdag.

Overgangsperioden for den nye installationsbekendtgørelse udløb 30. juni 2019, og det vil sige, at el-installatører derefter skal følge de nye regler. Det påvirker bl.a. arbejdet med boligtavler i nye installationer.

Unite boligtavle1Ready to go-boligtavler

Derfor har Lemvigh-Müller produceret en række nye boligtavler, som netop lever op til de nye krav og standarder. De har bl.a. to RCD’er, der er ligeligt fordelt på grupperne, og de fås færdiglavede, så de er klar til montering.

”Vi vil gerne gøre en travl arbejdsdag lidt lettere for installatører, og derfor har vi produceret de her færdiglavede boligtavler, som er ready to go. Vi har også sørget for mere monteringsplads, og tavlerne fås i forskellige størrelser, så de passer til den enkelte opgave”, fortæller Jesper Lund Andersen, kategorichef hos Lemvigh-Müller.

Få dem med det samme

Unite boligtavlerne kan fås i Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker rundt om i landet, de kan også bestilles online med dag til dag-levering, og så fås de i flere forskellige størrelser alt efter den enkelte opgave.

Skarpe priser - ja tak! 

Klik på produkterne for mere information og log ind i webshoppen for at få de nye boligtavler til en virkelig skarp pris. 

Anbefalinger til arbejdet med tavlerne

Få et overblik over sortimentet i Lemvigh-Müllers brochure, hvor der også er anbefalinger til, hvordan man arbejder med boligtavlerne – bl.a. om man skal gå efter 10A eller 13A automatsikringer i boligtavlerne, og hvad man skal være opmærksom på, når man installerer en ny gruppetavle i en gammel installation.

SE BROCHUREN HER



;