Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Ny switch øger sikkerheden på arbejdet

Den berøringsfrie RFiD sikkerhedsswitch fra Telemecanique Sensors gør det mere sikkert at arbejde i industrielle områder

At have et sikkert og effektivt arbejdsmiljø er noget af det vigtigste for arbejdsgivere og daglige ledere.

Ved at installere de nye XCSR RFiD sikkerhedsswitche fra Telemecanique Sensors får firmaer i industrien den højst certificerede sikkerhedsklasse, som giver medarbejderne mulighed for nemt at aflukke de farlige områder på arbejdspladsen. På samme tid er XCSR designet til, at medarbejderne ikke kan sabotere eller snyde sikkerhedssystemet.

Tre forskellige forbindelsesmuligheder

De nye XCSR RFiD sikkerhedsswitche tilbyder tre forskellige forbindelsesmuligheder, som passer til alle typer industrielle miljøer. Alle tre typer er konfigureret med unikke koder og har en PLe/Cat4 – SIL3 sikkerhedsklasse. De tre typer er følgende:

  • Standalone: Standalone-modellen af XCSR tillader en direkte forbindelse til kontaktorerne. Produktet har integrerede sikkerhedsfunktioner såsom overvågning af kontaktorer samt manuel eller automatisk start og genstart.  
  • Serie: Serie-modellen af XCSR tillader en direkte forbindelse til et simpelt sikkerhedsrelæ samt diagnose igennem et diagnosticeringsmodul, som hverken kræver programmering eller software. Serie-modellen kommer med integrerede M12 stik i begge ender, som fjerner behovet for T- eller Y-stik for en mere simpel forbindelse.
  • Single: Single-modellen af XCSR sikkerhedsswitchen tillader point to point-forbindelse til en sikkerhedscontroller.

Specifikationer

Du får en sikkerhedsløsning med flere fordele. Blandt andet:

  • Højst certificerede sikkerhedsklasse: TüV certificeret Cat4/PLe – SIL3 ved alle typer XCSR
  • Et essentielt sabotagesikkert system: Læser + tag er parret fra fabrikken med en unik kodning, som er umulig at snyde
  • Nem montering og stor fleksibilitet: XCSR tillader forskellige monteringsmuligheder, tagget kommer med en justerbar følerflade - alt sammen med en og samme produktreference

;