Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Levnedsmiddelfittings ’to go’ fra sjællandsk strakslager

Nu kan mejerier, bryggerier og medicinalvirksomheder få de levnedsmiddelfittings, de skal bruge - med det samme - fra et nyt strakslager på Vestsjælland

”Tre levnedsmiddelbøjninger – straks, tak!” Sådan kan det fremover komme til at lyde i Lemvigh-Müllers butik i Kalundborg, hvor stål- og teknikgrossisten indretter et strakslager med levnedsmiddelfittings fra producenten KM Rustfri. 

Levnedsmiddelfittings er bl.a. bøjninger, rørholdere og koblinger i rustfrit stål, som mejerier 
bryggerier og medicinalvirksomheder bruger i forbindelse med krævende opgaver i produktionen, hvor der stilles høje krav til den indvendige ruhed på fittings og rør. Dét har KM Rustfri så godt styr på, at virksomheden er blandt de førende producenter i Nordeuropa med kunder i mere end 25 lande. 

”Vi er rigtig glade for nu at kunne tilbyde straksafhentning af levnedsmiddelfittings fra KM Rustfri fra vores butik i Kalundborg. Der ligger mange fødevareproducenter, medicinalvirksomheder og industriservice-virksomheder på Sjælland, som kan få gavn af servicen”, siger Kim Kruse Hansen, kategorichef, Lemvigh-Müller.

Både øst og vest for Storebælt

Han fortæller, Lemvigh-Müller har lagerlagt en stor del af KM Rustfris sortiment af levnedsmiddelfittings og tilbyder dag til dag-levering, men at det ikke altid er hurtigt nok, når man har med fødevare- eller medicinalproduktion at gøre:  

”Hvis der fx sker et nedbrud i produktionen, er det afgørende, at man kan få fat i levnedsmiddelfittings med det samme, for det er meget dyrt at stå stille. I Jylland kan man afhente levnedsmiddelfittings på vores centrallager i Kolding, men det er langt at køre, hvis man driver virksomhed på Sjælland, så derfor udvider vi nu vores straksafhentningsservice til Sjælland”.

De mest brugte fittings

Strakslageret byder til en start på 240 varenumre, som er nøje udvalgt: 

”Vi har sammensat sortimentet på baggrund af, hvilke levnedsmiddelfittings vores kunder på Sjælland har købt mest af de seneste to år. Lageret er ikke statisk - vi lytter til kundernes ønsker og udvider gerne sortimentet, ligesom vi løbende vurderer omsætningshastigheden og tilpasser sortimentet, så det matcher behovet”, siger Kim Kruse Hansen.

Gør det, du er god til

Hos KM Rustfri hilser salgschef René Holm det nye strakslager velkommen: 

”Både høj kvalitet og høj leveringssikkerhed er afgørende parametre i de brancher, der bruger vores levnedsmiddelfittings. Kvaliteten står vi som producent for, leveringssikkerheden står Lemvigh-Müller som grossist for, og det nye lager er med til at sikre, at tingene kører hos vores kunder”.

Det er KM Rustfris filosofi, at man skal gøre det, man er god til. Samarbejdet med Lemvigh-Müller, der startede i 2011, og som for alvor har taget fart de seneste år, er netop udtryk for den tankegang, fortæller René Holm og siger: 

”Tidligere har KM Rustfri både været producent og grossist, men i 2016 tog vi en strategisk beslutning om at fokusere på produktionen af fittings, som er det, vi er gode til, og til gengæld arbejde endnu tættere sammen med Lemvigh-Müller, som er god til at være grossist. Det betyder, at vi kan investere i produktionsudstyr i stedet for lagre, distribution, e-businessløsninger, salgsmandskab, og hvad det ellers kræver at være grossist. Jeg vil tro, at vi skulle have otte mand ekstra ansat alene til at køre rundt på landevejene og tale med kunder”.

Spiller godt sammen 

For aftagerne af KM Rustfris produkter har samarbejdet med Lemvigh-Müller også den fordel, at stål- og teknikgrossistens sortiment er så bredt, at man kan samle indkøbene ét sted og købe værktøj, værnemidler og tekniske artikler samme sted, som man køber sine rustfri fittings, pointerer René Holm, der oplever, at samarbejdet nu kører bedre end nogensinde: 

”Det er ligesom på et fodboldhold, hvor alle har deres position og styrker. Nu har vi hver især fundet vores plads i samarbejdet og arbejder i fællesskab for at sikre kunderne de bedste produkter og de bedste services”. 

Kom til ’grand opening’ af strakslageret 


Vil du blive klogere på rustfrie levnedsmiddelfittings, svejsning af rustfrie materialer, og hvordan du kan spare tid, penge og kræfter med et leverandørstyret lager? Så kom med til grand opening af det nye strakslager og minimesse!

Det foregår hos Lemvigh-Müller på Lerchenborgvej 59 i Kalundborg
tirsdag den 19. sep. Kl. 10-14.

Program

  • Hør om Lemvigh-Müllers produktprogram og løsningsmuligheder inden for levnedsmiddelfittings. Ud over Lemvigh-Müllers produktspecialister kan du også møde leverandøren KM Rustfri.
  • Mød Lemvigh-Müllers svejsespecialister og hør, hvad vi tilbyder indenfor svejsning og bejdsning af rustfrit stål – og få en generel snak om svejsning. 
  • Få demonstreret AutoCrib-lagerautomater af vores specialister indenfor leverandørstyrede lagerløsninger/VMI2box-løsninger 
Vi tænder op for grillen, så der vil også være lidt godt til ganen. 

Spørgsmål? Kontakt henj@lemu.dk




;