Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Opdatering af brancheklassiker: Bogen om stål banket fri for rusten viden

Lemvigh-Müller har opdateret online-udgaven af Bogen om stål, som henvender sig til alle, der har med stål og metaller at gøre

Bogen om stål, der udkom første gang i 2009, er lidt af en brancheklassiker. Nogen tidløs klassiker er der dog ikke tale om, for der er løbende brug for at opdatere indholdet, og den seneste, gennemrettede version ligger nu klar til gratis download: 
 
”Sidst vi opdaterede Bogen om stål var i 2014 i forbindelse med, at der kom krav om CE-mærkning af stålkonstruktioner i byggeriet. Siden da er der sket en række ændringer, og vi har derfor valgt at opdatere online-udgaven af Bogen om stål, så EN-materialestandarderne og de tekniske specifikationer er up to date”, siger Michael Christensen, der er divisionsdirektør i Lemvigh-Müller.
 

Der er noget for alle

Bogen om stål henvender sig til produktionschefer, indkøbere, teknikere, håndværkere, maskinmestre, lagerpersonale, studerende og andre, der på den ene eller den anden måde har med stål og metal at gøre – og der er nyttig viden at hente for alle i målgruppen: 
 
”Vi har forsøgt at favne alle de perspektiver, der kan være på en opgave, hvor man bruger stål. Indkøberen kan fx tjekke, at de specifikationer, der står på forespørgslerne, er korrekte. Lagermanden interesserer sig måske for teorivægtene og kan slå op, hvad en plade vejer. Den tekniske tegner er måske interesseret i at dykke ned i nye dimensioner og størrelser, der nu er ny lagerstandard, og som skal skaffes hjem. Alle vil kunne bruge de opdaterede tekniske oplysninger og normer for CE, EN og certifikater”, siger Michael Christensen.

Michael Christensen

Dimensionsliste med 8.000 produkter

Ud over viden om forskellige stål- og metalkvaliteter, herunder fremstilling, egenskaber, udformning, bearbejdning og anvendelse, indeholder Bogen om stål også en dimensionsliste, hvor man kan slå alle gængse former for stål og metaller op – fra bjælker til plader, armeringsstål, rør og profiler, blankt stål, rustfrit stål og metaller. 
 
”Siden sidste opdatering har vi udvidet vores sortiment, og dimensionslisten indeholder nu mere end 8.000 stål- og metalprodukter, og det er altså alle de produkter, Lemvigh-Müller kan levere enten fra dag til dag eller fra vores fjernlagre på få dage”, siger Michael Christensen. 
 
;