Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Lemvigh-Müller åbner webshop med værktøj til private

I løbet af 2017 ser en ny værktøjs-webshop dagens lys. Webshoppen skal drives som et selvstændigt datterselskab

Lemvigh-Müller lancerer i løbet af 2017 en forbrugerrettet webshop, der primært skal sælge el- og håndværktøj, tilbehør, personlige værnemidler og div. forbrugsstoffer. Webshoppen holder sig altså ude af privatmarkedet for el- og VVS-installationsmateriel – hér vil vi fortsat udelukkende koncentrere os om vores professionelle kunder, deres behov og interesser.  

Adskilte selskaber

Den kommende webshop vil blive drevet som et datterselskab, adskilt fra Lemvigh-Müller og LM-Unitrade, der henvender sig til Gør det selv-markedet. Selskabet vil få egne medarbejdere, egne it-systemer og eget forretningsgrundlag.  Vi har valgt at skille tingene ad, fordi vi ønsker at såvel grossistselskab som webshop skal have opmærksomheden rettet 100 pct. mod egne kunder. 

Erfaren direktør

Til at stå i spidsen for opbygningen af den nye forretning har vi ansat Mads Vangkilde som direktør. Mads kommer fra en stilling som director of insights & analytics i eCapacity og har derudover også arbejdet som e-commerce manager i Top-Toy A/S samt i Aller Media, Sonofon og IBM.  

For yderligere information kontakt adm. direktør Morten Trolle.

Se mere på www.faisto.dk

 
;