Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Butik lukker: Leopardvej er for langsom til håndværkere

Lemvigh-Müller lukker på Leopardvej i Thisted og åbner i stedet ny håndværkerbutik på Vilhelmsborgvej, hvor det er hurtigere at handle - og styrker samtidig tilstedeværelsen i Thy

Leopardvej. Det lyder som et sted, hvor tingene går stærkt. Men det går ikke helt hurtigt nok, hvis man er håndværker på Thisted-egnen og har brug for varer i en fart. I hvert fald har Lemvigh-Müller besluttet at lukke sin håndværkerbutik på Leopardvej i Thisted og i stedet slå dørene op til en ny butik på Vilhelmsborgsvej, hvor der er bedre muligheder for at servicere håndværkere med el- og vvs-artikler, værktøj, arbejdstøj og sikkerhedsudstyr. 

Det skal gå hurtigt med håndværkere 

Martin Nielsen Nørskov, der er salgsdirektør i Lemvigh-Müller, siger:

”Vi flytter håndværkerbutikken til Vilhelmsborgvej, fordi vi her kan give vores kunder en mere tidssvarende oplevelse. Der er blandt andet bedre muligheder for at indrette butikken, så det er meget nemt og overskueligt at finde det, man skal bruge. Beliggenheden er også lidt bedre – det er tættere på bymidten i Thisted og stadig tæt på indfaldsvejene, så det er hurtigt at komme til og fra butikken. Håndværkere er travle folk, der skal hurtigt videre med arbejdet, så det med hurtigheden er vigtigt”.

Styrker tilstedeværelsen i Thy

Martin Nielsen Nørskov fortæller, at ombygningen af lokalerne på Vilhelmsborgvej er i gang lige nu, og at den nye håndværkerbutik efter planen slår dørene op i juni:

”Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen i den nye butik, som også skal ses som et udtryk for, at vi ønsker at styrke vores tilstedeværelse i Thy”, siger han og fortæller, at man i den nye butik - ligesom i Lemvigh-Müllers øvrige håndværkerbutikker - kan få god faglig sparring, når man køber det, man skal bruge til sine opgaver. 
Fakta – Lemvigh-Müllers nye håndværkerbutik
Adresse:
Vilhelmsborgvej 15, Thisted
Sortiment:
Mere end 8.000 varenumre inden for el-artikler, vvs-artikler, værktøj, arbejdstøj og personlige værnemidler
Åbningstider:
Man.-tors.: 7-15, fre.: 7-14


;