Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Kalkfrit vand til hjemmet med blødgøringsanlæg

BWT’s blødgøringsanlæg er blevet godkendt til drikkevand og kan dermed fjerne kalk i både det kolde og det varme vand. Og der er mange besparelser at hente på flere områder

Det kan være besværligt at holde badeværelser, vandhaner og elkedler rene på grund af kalk i vandet. Men med et blødgøringsanlæg skal man bruge mindre tid på rengøring, da man undgår kalkpletter på fliser, klinker og vandhaner, og fugerne i baderummet holdes pæne.

Samtidig kan man spare på elforbruget, da man undgår kalkbelægninger på varmelegemer - såsom elkedlen og vaskemaskinen. Man kan også undgå at bruge salt i opvaskemaskinen og skyllemiddel i tøjvasken.

BWT – godkendt til drikkevand

Med blødgøringsnalægget fra BWT får dine kunder alle de førnævnte fordele. Men derudover har BWT’s produkter DVGW-certifikat fra Tyskland, og deres anlæg må derfor anvendes til drikkevand i herhjemme.

Vil du vide mere?

Se videoen og få en kort introduktion til BWT AQA basic og BWT AQA life.

Pssst… Tip dine kunder!

I løbet af foråret kører BWT en kampagne for at informere boligejere om muligheden for at få kalkfrit vand derhjemme. I den forbindelse har BWT lavet en hjemmeside, som oplyser om alle fordelene. www.kalkfrithjem.bwt.dk

;