Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Douchetoilet til små og store badeværelser

Varme i sædet, Whirlspray-douchefunktion og automatisk lugtudsugning er blot noget af det, man får med AquaClean Tuma fra Geberit.

AquaClean Tuma er nyeste skud på stammen fra Geberit inden for douchetoiletter. Toilettet er i et flot design, og det er nemt at installere i alle badeværelser – store som små. AquaClean Tuma fås både som komplet toiletløsning og som særskilt sædeløsning, der kan eftermonteres på den toiletskål, som kunden har i forvejen.

Flere intelligente funktioner gemt under sædet

Geberit

Ligesom de andre AquaClean douchetoiletter fra VVS-leverandøren har AquaClean Tuma en lang række intelligente funktioner. Det gælder for eksempel den patenterede Whirlspray-douchefunktion, varme i sædet, lufttørrer, automatisk lugtudsugning og integreret afkalkning.

 

Som noget helt nyt er al teknologien i AquaClean Tuma indbygget i en kompakt enhed under sædet. Herfra er der let adgang via det aftagelige designpanel til hovedafbryderen og påfyldningsåbning til det fuldautomatiske afkalkningsprogram.

 

Som en ekstra bonus kan designpanelet fås i flere farver, så kunden selv har mulighed for at sætte sit præg på toiletdesignet. Designpanelet matcher Geberits udvalg af betjeningsplader og Monolith-moduler, og det kan nemt skiftes.

Et toilet med en app

AquaClean Tuma er udviklet uden den traditionelle skyllekant, hvilket sikrer optimal hygiejne og nem rengøring. Der følger en brugervenlig fjernbetjening med til styring af rengøringen, og udover denne har Geberit lanceret en app, der giver brugerne mulighed for at bruge deres smartphone som fjernbetjening.

Vil du vide mere?

Klik på produktet for mere information. 

;