Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Stort udvalg af badeværelsesløsninger

Der findes mange muligheder, når det kommer til badeværelser – her er noget af det bedste fra førende producenter

Ifö Space brusedør 

Ifö Space består af fire brusedøre, der kan kombineres til en lang række forskellige bruseløsninger. Med både lige og buede modeller, som har håndtagsprofil eller knopgreb og forskellige bredder, højder og udformninger, er der mulighed for mange individuelle løsninger og kombinationer.

Brusedørene er fremstillet i seks millimeter hærdet sikkerhedsglas i varianterne klar, helfrosset eller halvfrosset glas med justérbare profiler, der er hvidlakerede eller i mat aluminium.

Ifö Sense møbelpakke 

Ifö Sense møbelpakkerne er klassiske skandinaviske møbler, hvor design og funktion går op i en højere enhed. De færdige møbelpakker fås i farverne hvid eller mat grafitgrå med henholdsvis en eller to softcloselukkende skuffer og greb i aluminium. Endvidere fremstilles møbelpakkerne i standard dybden 520 mm eller som en speciel ’compact’ udgave med en dybde på 420 mm.  

Underskab og skuffefront er fremstillet i fugtsikre MDF-plader, som er UV-lakeret. Håndvasken har den rengøringsvenlige Ifö Clean glasur og rummelige flader til at sætte dine toiletsager på. 

Til samtlige Sense møbelpakker medfølger vandlås og til møbelpakker med to skuffer indgår en indretningspakke.

Ifö Option – tilbehøret, der gør badeværelse komplet 

Ifö Option er vores serie af spejle og belysning. Serien passer til alle Ifös møbelserier – både funktionelt og stilmæssigt. Spejlskabets sider fås med spejle eller i de fem forskellige farver, som resten af Ifô Sense-serien. Spejlene fremstilles med eller ude LED-belysning, og du kan få lys i såvel skuffer som lågerne i underskabet.

Geberit CleanLine afløbsrender 

Hvad enten det drejer sig om vægafløb, afløbsrende eller gulvafløb gør Geberits udvalg det muligt at tilpasse montagen præcist til byggeforholdene og kundens ønsker. Den største udfordring – tætningsmembranen – er fuldstændig gjort klar, da den allerede er integreret i produktet fra fabrikkens side. Det sparer tid og nedsætter presset under monteringen, samtidigt med at det nedsætter risikoen for lækager.

Geberit CleanLine afløbsrende kombinerer et elegant udseende med nem installation. Desuden løser det innovative produkt hygiejneproblemet ved mange afløbsrender.

;