Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

To nye armaturer fra GROHE

Med armaturerne er det nemt at få enten koldt eller kogende vand – og så sparer man tid og reducerer forbruget af plastikflasker

GROHE er på gaden med to nye armaturer, der gør det let at få lige præcis det vand, man har brug for. Blot ved et tryk på en knap, kan man med GROHE red få kogende vand, og med GROHE Blue Home kan man få koldt, filtreret vand på ingen tid – med eller uden brus. Og så undgår man plastikflasker. 

GROHE Red – spar tid, vand og plads

GROHE Red giver kogende vand med det samme – og det betyder, at man ikke skal vente længe på at koge sin pasta. Derudover sparer man på vandet, eftersom man kan få lige præcis den mængde, man skal bruge. Og den plads som el-kedlen ville have optaget på bordet, kan man bruge til noget andet. 

Fordelene:

  • Armaturet betjenes med touch-knapper med integreret børnelås.
  • En aktivering i to trin gør, at man ikke kommer til at tænde ved en fejl.
  • Et integreret filter med en filtreringsproces på fem trin fjerner de mindste partikler og efterlader de vigtige mineraler til det reneste kogende vand. Det betyder samtidig, at man undgår tilkalkning.
  • Kedlen er lavet af det energieffektive materiale titanium. Dens minimalistiske og runde form gør, at den passer fint ind i ethvert køkkenskab. 

Grohe Blue Home – en bæredygtig løsning 

GROHE Blue Home giver koldt og filtreret vand – med lidt, meget eller helt uden brus. Med dette armatur kan man reducere produktionen af plastikflasker, idet man ikke længere behøver at købe vand på flaske. Det giver også mere plads i køleskabet. 

Fordelene:

  • Armaturet betjenes med touch-knapper
  • En kulsyrepatron tilfører brus
  • Et integrerede filter efterlader en blid smag
  • Man får filtreret vand efter behov – man sparer derved på indkøb af vand på flaske

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information eller se hele sortimentet her. 

Se hele sortimentet

;