Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Bedre bruseoplevelse med GROHE SmartControl

Med GROHE SmartControl brusesystemer kan man ikke bare vælge spraytype – man kan også vælge temperatur og den dråbetype, man ønsker

TILBUD

Fra den 1. januar 2018 til og med den 31. januar 2018 kan du købe GROHE SmartControl til ekstra skarpe priser. Log ind øverst på siden, for at se de lave tilbudspriser.

GROHE er kendt for smarte brusesystemer, der giver optimal komfort i et flot design. Og deres SmartControl er ingen undtagelse. Det giver fuld kontrol over brusebadet – og mulighed for ikke blot at vælge spraytype, men også temperatur og dråbetype.

Kan monteres på tre måder

GROHE SmartControl med termostat kan installeres på tre måder: Uden på væggen, helt indbygget bag væggen eller ved en kombi-løsning, hvor brusestangen er indbygget. Det betyder, at dine kunder kan vælge den løsning, der passer bedst ind i deres badeværelse.

3 brusere kan styres fra samme frontplade

SmartControl

Den indbyggede løsning med GROHEs indbygningsboks, Rapido SmartBox, har et integreret tætningssystem, der helt fjerner vand bag væggen. SmartControl kan fås med op til tre ventiler plus termostat eller batteri i én frontplade, så det er muligt at kontrollere op til tre brusere samtidig fra samme frontplade.

Den ideelle temperatur med det samme

GROHE TurboStat-teknologi er kernen i Grotherm termostaterne. Termoelementets følsomhed betyder, at den leverer vand i den ønskede temperatur inden for brøkdelen af et sekund - og holder den konstant igennem hele badets varighed. Derudover reagerer termostaten med det samme, hvis forsyningen af det kolde vand pludselig fejler: varmtvandsstrømmen lukker automatisk for at undgå risiko for skoldning.

Termostaterne leveres med en 38 °C SafeStop-knap og kan suppleres med en ekstra begrænser ved 43 °C. Udover at kontrollere temperaturen kompenserer GROHE TurboStat også for udsving i tryk, så man er sikker på et konsekvent og behageligt brusebad.

Nye brusehoveder

GROHE er også på gaden med en række nye brusehoveder, som kan bruges i forbindelse med SmartControl-løsningen – og som giver muligheden for at vælge dråbetype.

  • GROHE Rainshower 310 SmartActive. Bruser med store regndråber, en ideel kilde til massage af hovedbund og skuldre.
  • GROHE PureRain. Den nye og forbedrede Rain Spray med større og blødere dråber, som giver et mere luksuriøst brusebad.
  • GROHE ActiveRain. En kraftig spray, der er egnet til at skylle shampoo ud med eller til at stimulere hud og hovedbund.
  • GROHE StarLight. Med forkromet sprøjteplade eller Moon White akrylglas.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information. 



;