Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Den nye tre i én-energimåler fra Kamstrup

MULTICAL® 603 kan enten leveres som varme-, køle- eller kombineret varme/kølemåler. Man kan altså nøjes med én måler til det hele – og det sparer tid

Kamstrups MULTICAL® 603 er en varme- og kølemåler, der sætter fleksibilitet i højsædet, så installation og betjening bliver let og ligetil. Måleren er nem og intuitiv at tilpasse enhver installation med helt almindeligt værktøj, og den er nem at konfigurere via fronttasterne, mens man står ude ved opgaven – helt uden brug af PC eller specielt software. Det sparer tid i løbet af arbejdsdagen – og det sparer dig plads på lageret, da denne kan bruge til både varme og køle.

Den kan også klare større flow og krav til måling af flere temperaturer eller flow-sensorer. Det gør den velegnet til brug i boligforeninger, industrien, større offentlige bygninger osv.

Op til tre kommunikationsformer 

Skulle behovet til måleren ændre sig over tid, er det muligt at tilføje eller udskifte op til to kommunikationsmoduler (som også passer til MULTICAL® 403). Sammen med målerens integrerede M-Bus, giver det mulighed for hele tre kommunikationsformer. Og den kan opgraderes uden, at det påvirker hverken legale registre, aflæsninger eller netværksstyring.

Vil du vide mere?

Hent databladet her eller kig i installations- og betjeningsvejledningen  for mere information.

Datablad

Installations- og betjeningsvejledning



;