Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Instrumentkoblinger og ventiler fra SERTO

Instrumentkoblingerne er lette at samle og kan nemt demonteres – og det sparer tid. Læs om hele sortimentet og alle fordelene her

Nu kan du få radialt demonterbare instrumentkoblinger og ventiler fra SERTO hos Lemvigh-Müller. Det smarte design gør, at koblingerne nemt kan samles og demonteres – og det sparer tid og penge, da alle komponenterne kan genbruges uden, at hverken komponenter eller rør bliver beskadiget.

Derudover kan koblingerne nemt installeres i situationer med begrænset plads.

Så let som et byggesæt 

Komponenterne fra SERTO kan kombineres så let som klodser i et byggesæt. Grundelementerne i standardprogrammet består af samlere, overgange, vinkler, tee-stykker, kryds, skotforskruninger og banjokoblinger med mange forskellige typer af gevind. Og sammen med tilhørende løsdele er der utallige muligheder.

Metallisk forsegling 

SERTO-unioner består af en basisdel, klemring, omløber og støttebøsning. Støttebøsninger anbefales til tyndvæggede rør og plastslanger, fordi de stabiliserer rørets indvendige væg og giver tilstrækkelig god støtte i samlingen.

Men i modsætning til produkter fra andre producenter, hvor møtrikken, basisdelen og skæreringen forsegler konisk, forsegler SERTO-unionerne sig metallisk, når de presses sammen. 

Specifikationer

Koblinger og ventiler fra SERTO anvendes i installationer med høje krav til nøjagtighed, stabilitet, sikkerhed og lang levetid. De kan med fordel anvendes til vand, olie, brændstof, gas og aggressive kemikalier og har en rigtig god modstandskraft mod vibrationer.

  • Dimensioner: fra 2-35 mm i diameter
  • Arbejdstryk: Op til maks. 400 bar afhængigt af materiale og dimension
  • Kan anvendes til vakuum
  • Temperatur: fra -110 °C til +300 °C

Godkendelser: DNV, DVGW-gas, SVGW-gas, American Bureau of Shipping, Lloyd's Register of Shipping, SIREB-WIB-EXERA

Vil du vide mere?

Du kan se hele sortimentet ved at klikke på produktgrupperne her på siden.

;