Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Blid og blød bruserfornøjelse med PowderRain

Med hansgrohe PowderRain-serien kan du præsentere dine kunder for muligheden for en helt ny og forbedret badeoplevelse med tusindvis af mikrofine dråber.

Nyudviklet mikrodråbe-teknologi

Den innovative stråletype PowderRain skaber med mikrofine vandperler en følelse af, at kroppen hylles ind i en varm, beskyttende kappe.

Det innovative findes i hver enkelt dyse, som er fordelt præcist hen over stråleskiven.

Finere end normalt

Med den nyudviklede mikrodråbeteknologi er en enkelt PowderRain-stråle meget finere end normale brusestråler. I stedet for én åbning i hver dyse er der seks åbninger per dyse, og den smarte teknologi forvandler de fine stråler til tusindvis af mikrodråber. Den enkelte dråbe vejer mindre og lander derfor fløjlsblødt på huden.

Samtidig er strålerne tættere på hinanden, så kroppen indhylles millimeter for millimeter. PowderRain er desuden mere støjsvag og sprøjter mindre end gængse bruserstråler.

Håndbruser og brusersæt med 3 stråletyper

hansgrohe Raindance Select S 120 PowderRain byder på stråletyperne Rain, WhirlAir og nu også PowderRain. Raindance er med sin brede bruseregn den ideelle stråle til hverdagens bruserutine.

Massagestrålen WhirlAir frisker målrettet og kraftfuldt hud og muskler op. Det er let at skifte mellem stråletyperne med et tryk på Select-knappen på grebet – med én hånd og lukkede øjne. Håndbruseren fås løs eller i brusersæt med 1,6 m Isiflex bruserslange, sæbeskål og 65 eller 90 cm bruserstang.

Hovedbruser med en diameter på 240 mm.

Raindance Select S hovedbruseren med PowderRain har en diameter på 240 mm. Fra den forkromede metalstråleskive strømmer den nye, bløde stråle i fuld bredde. Hovedbruseren fås med bruserbøjning til væg, lofttilslutning eller blot med et gevind til en valgfri løsning.

Showerpipe – enkelt montering

Raindance Select S PowderRain Showerpipe samler PowderRain-håndbruseren, en svingbar PowderRain-hovedbruser og en Ecostat Comfort brusetermostat i ét samlet system til enkel montering.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

;