Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Er du klar til Industri 4.0?

Bliv rustet til fremtidens krav om digitalisering med Siemens’ SIRIUS ACT tryk- og signalenheder, der kan forbindes til maskinstyringen med PROFINET.

Kabelføring er tidskrævende og indeholder en stor risiko for en lang række fejl under installation og idriftsættelse. Men du kan eliminere udfordringen med nogle af de mindste produkter fra Siemens!

Bliv klar til digitalisering med SIRIUS ACT

Kombinationen af SIRIUS ACT tryk- og signalenheder og PROFINET sparer dig for kompleks kabelføring og giver dig alle de digitale fordele. SIRIUS ACT standardenhederne bliver nemlig kommunikationsparate, når interface-modulet monteres på standardholderen. Og det gælder, uanset om SIRIUS ACT-løsningen indgår i en standard- eller en sikkerhedsløsning.

Innovative, holdbare – og enkle at installere

Ud over standard fortrådning kan tryk- og signalenhederne forbindes til maskinstyringen via AS-Interface, IO-Link og nu også PROFINET eller PROFIsafe. Det betyder, at du også kan bruge de muligheder, som digitalisering byder på, via de innovative SIRIUS ACT-enheder. SIRIUS ACT består af fire moderne designserier og er kendetegnet ved høj robusthed, lang levetid samt enkel og tidsbesparende installation.


Den fleksible kommunikationsløsning PROFINETer industriens ledende Ethernet-standard. Tryk- og signalenhederne SIRIUS ACT fra Siemens ’taler’ nu også med PROFINET eller PROFIsafe samt AS-i ASIsafe og IO-Link.


Serieforbind op til 20 moduler

Trykknapper, indikatorer, nødstopenheder og andre komponenter er forbundet via et fladkabel og forbindes til styringen via PROFINET-interfacemodulet. Du kan serieforbinde op til 20 moduler via interfacemodulet, og afstanden mellem terminalmodulerne skal være maksimalt en meter, og systemets samlede længde må ikke være mere end 10 meter.

Nemmere vedligeholdelse og fejlfinding

Som konstruktør af tavler og maskiner er du godt forberedt på kommende krav med den fleksible SIRIUS ACT PROFINET-løsning og TIA Portal. Ud over programmering, parametrisering og visualisering kan du hurtigt finde kilder til fejl via meddelelser i TIA Portal eller LED-indikationen på bagsiden af terminal- og interfacemoduler. Efter tilslutning af styrespændingen kan systemet testes uden at være sluttet til controlleren – og du kan udskifte defekte enheder og afhjælpe kabelfejl uden software.
 

SIRIUS ACT med PROFINET

  • Nemt at gøre standardenheder kommunikationskompatible
  • Installation uden specialværktøj: Nemt at forbinde via fladkabel
  • Færre fejlkilder takket være reduceret ledningsarbejde
  • Hurtig og nem forbindelse til controlleren (PLC)
  • Nemt at fejldiagnosticere via TIA Portal, controller eller modulets LED’er
  • Én IP-adresse til op til 21 enheder: Ingen adressering af det individuelle punkt
  • Enkelt at servicere: Modulopbygget design gør det nemt at udskifte en enhed
  • Flere interfaces giver høj fleksibilitet: 4 digitale indgange (DI)/1 digital udgang (DO), 1 analog indgang (AI)
  • Integreret sikkerhed: Op til SIL 3 (fx NØDSTOP) med sikkerhedsinterface-modulet via PROFIsafe kommunikation

Siemens sætter som førende producent nye standarder for styringskomponenter til industrien – for at opfylde markedets behov og give dig flere fordele som bruger.

Køb SIRIUS ACT med PROFINET her

;