Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

IMI Hydronic Engineering gør det lettere for dig

Med IMIs 3 brands, finder du mange af de vigtigste komponenter du skal bruge i dit VVS-anlæg; trykhold & vandkvalitet, balancering & regulering og termostatisk regulering

Fuld anlægseffekt med en enkelt kilde

Én størrelse passer ikke til alt, så IMI Hydronic Engineering har udviklet innovative, individuelle komponenter, som tilsammen leverer præcis det, der er brug for. Og når det gælder en effektiv hydronisk løsning, er der tre kritiske elementer: Trykhold, snavsudskillelse og afgasning. Balancering, regulering og aktuatorstyring – samt termostatisk regulering.

Trykhold, snavsudskillelse og afgasning med IMI PNEUMATEX

Det er afgørende at opretholde det ideelle tryk, fjerne snavs og slam og sikre vandkvaliteten i et VVS-anlæg. Når temperaturen i anlægget stiger, påvirker det vandets rumfang, denne vandudvidelse optages af ekspansionsbeholderen. Sortimentet af ekspansionsbeholdere og vandpåfyldningsenheder fra IMI Hydronic Engineering sikrer en højeffektiv trykvedligeholdelse i VVS-anlægget. Samtidig sikrer udvalget af luft- og snavsudskillere samt afgasningsenheder mod forurening af vandet med luftlommer, mikrobobler, snavs og slam, som påvirker både ydeevne og levetid



Se Zeparo G-Force snavsudskiller produkter

 

Balancering, regulering og aktuatorstyring med IMI TA

Uden styr på vandflowet kan du ikke udnytte det fulde potentiale i dit hydroniske anlæg, men med IMI TA får du fuld kontrol. Ubalancer i anlægget er grundlag for omkring to tredjedele af alle indeklimaproblemer. Med IMI TAs reguleringsventiler og aktuatorer opnås konstant tilpasning af energitilførelse i forhold til aktuel klimabelastning med optimeret indeklima. IMI Hydronic Engineering er eksperter i alle typer hydroniske anlæg – konstant flow, variabelt flow, statisk og dynamisk indregulering – og kan hjælpe dig med at reducere problemerne og øge den generelle effektivitet i VVS-anlægget med helt op til 30 %.



Se strengreguleringsventil produkter

 

Termostatisk regulering med IMI HEIMEIER

Effektiv regulering af temperaturen i de enkelte rum kan føre til et markant sænket energiforbrug. IMI Hydronic Engineering har en lang tradition for at levere langtidsholdbare komponenter af høj kvalitet, som er nemme at montere, giver mulighed for effektiv temperaturregulering og skaber behagelige, energieffektive hydroniske anlæg, som kun kræver lidt vedligeholdelse.

Opgradering af anlæg med Heimeier serviceværktøj


Halo-B installation


Eclipse dynamisk radiatorventil



Se produkter

 

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for at få mere information.

 

;