Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

De utroligt holdbare vandvarmere

Vælg kvalitet, som holder vand! Varmtvandsbeholderne fra METRO THERM fungerer upåklageligt selv efter årtier på væggen i bryggerset.

METRO THERM er eksperter i varme og varmt vand, og varmtvandsbeholderne fra den danske producent har sikret varmet vand i danske hjem i over 70 år. Så det er ikke uden grund, de er kendt for deres kvaliteter blandt både forbrugere og VVS-installatører.

Produceret i Danmark med kvalitet i alle detaljer

Varmt vand i hanerne skal helst være en selvfølge – år efter år. METRO THERM er Danmarks største producent af varmtvandsbeholdere, og teknologien i produkterne er udviklet, testet og forbedret gennem generationer. De bliver produceret på fabrikken i Helsinge med kompromisløs kvalitet i hver eneste lille detalje. Det varme vand opbevares fx i en stålbeholder, der er behandlet med en specialemalje indvendigt, så både rust og bakterier har svært ved at bide sig fast.

METRO THERM er Danmarks største producent af varmtvandsbeholdere

Varmtvandsbeholdere til alle varmekilder

METRO THERMs varmtvandsbeholdere er lette at servicere og er udviklet, så de passer perfekt ind i danske bryggerser og teknikrum, uanset hvor varmen kommer fra. De fås i størrelser fra 5 liter til 450 liter og passer til en lang række forskellige varmesystemer og varmekilder: Fra elvarme og centralvarme til fjernvarme og varmepumper – og varmtvandsbeholderne kan bruges i mange forskellige bygninger som fx boliger, restauranter, idrætshaller og industrivirksomheder.

METRO THERM varmtvandsbeholdere

  • Høj kvalitet og lang levetid
  • Fra 5 til 450 liter
  • Til el-, central-, fjern- og solvarme
  • Lette at installere og servicere
  • 5 års garanti mod gennemtæring
  • Hurtig opvarmning og lavt varmetab
  • Miljøvenlige og energieffektive

 

Se el-vandvarmere

Se centralvarme-vandvarmere

Se fjernvarme-vandvarmere

Se combibeholdere

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for at få mere information.

;