Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Tilmeld dig Tavlebyggerdage 2022 i oktober

Vil du holde dig opdateret på den nyeste udvikling inden for tavlebygning i form af standarder, regulatoriske krav og nye teknologier? Kom gratis med til Omrons Tavlebyggerdage 2022 den 11. oktober i Århus og den 13. oktober i Køge.

I samarbejde med en række distributionspartnere inviterer Omron for femte gang til to Tavlebyggerdage, hvor eksperter fra virksomheder som Desitek, Roxtec og Elsikkerhed vil øse ud af deres viden. Bliv bl.a. opdateret på jording, termografering af tavlen, tætninger til elektromagnetisk afskærmning samt regler for installationer og elektrisk beskyttelse.

Mellem de enkelte oplæg vil der være rig mulighed for at opleve robotter, sensorer, styringstavler og vision-systemer, ligesom det vil være muligt at netværke med de øvrige deltagende branchefolk.

Arrangementet bliver afholdt her:

Jylland: Park13, Randersvej 395, 8200 Aarhus
Sjælland: Comwell, Strandvejen 111, 4600 Køge

Arrangementet er gratis og tilmelding skal ske via dette link:

Tilmeld dig Tavlebyggerdage 2022

 

Hvorfor lytte til Omron?

OMRON Corporation er en global leder inden for automatisering, baseret på sin kerneteknologi "Sensing & Control + Think". OMRONs forretningsområder dækker et bredt spektrum fra industriel automatisering og elektroniske komponenter til sociale infrastruktursystemer, sundhedspleje og miljøløsninger. Inden for industriel automatisering støtter OMRON innovation i produktionen ved at levere avancerede automatiseringsteknologier og -produkter og de yder en omfattende kundesupport. Udforsk Lemvigh-Müllers brede udvalg af Omron-komponenter til tavlebyggere.

Se fx Omrons udvalg af bogtype strømforsyninger her

Omrons Tavlebyggerdage 2022

;