Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Stål- og metalbearbejdning

Spar tid, slip for spild og stil skarpt på kerneforretningen

Du kan opnå mange fordele, når du handler stål hos Lemvigh-Müller. Vi er nemlig specialister i at bearbejde stål og metaller, så det er klar til at køre direkte ind i produktionen eller indgå i byggeriet, når du får det leveret.  
 
Uanset hvilken form for bearbejdning, du har brug for, kan vi løfte opgaven: Du kan både få savet, afkortet, slyngrenset, primet, spaltet og formatklippet stål, rustfri stål og metaller hos os, og vi tildanner også armeringsstål.

Sæt fuldt fokus på kerneforretningen 

Det sluger dyre mandskabstimer at forberede stålet til produktionen eller byggeriet. Det kræver også særlig ekspertise – og lidt af en maskinpark. Men du behøver hverken investere i det ene eller det andet, for vi har den kapacitet, de kompetencer og de maskiner, der skal til. Så kan du fokusere ressourcerne fuldt ud på det, der er din kerneforretning – om det så er at producere beslag eller elevatorer, bygge maskiner eller broer, domiciler og veje.

Kom med dit behov – vi sørger for resten!

Når du overlader bearbejdningen til os, sparer du ikke bare tid. Du slipper også for materialespild, fordi du får lige præcis det, du skal bruge – og kun det. Og så slipper du også for at håndtere skrottet. Typisk kan du også spare lageromkostninger, fordi du kan oplagre stålet hos os og først betale, når du bruger det. 
 
Du slipper også for at bøvle med mange forskellige leverandører – du skal bare komme med dit behov, så sørger vi for resten: At du får det rigtige produkt til den bedste pris – leveret til tiden og med fuld dokumentation.

Endelig betyder vores fleksible logistikkoncept, at stålforbrugende virksomheder – fra entreprenører til produktionsvirksomheder – med fordel kan integrere os i forsyningskæden.  
 

SERVICES
Overfladebehandle (slyngrensning og priming)
Spalte og formatklippe fra coils
Save, bore og fræse stål- og metalemner
Tildanne armeringsstål

  KAG – rørprofilering