Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Overfladebehandling

Slyngrensning og priming – så er overfladen i orden

Med slyngrensning og priming kan vi sikre, at stålets overflade er fuldstændig ensartet og forberedt til videre bearbejdning i overensstemmelse med dine forskrifter.

Den mest effektive sikring mod rust og tæring opnås ved slyngrensning med efterfølgende priming, som beskytter stålet under transport, lagring og bearbejdning og den bedste og billigste start på det komplette malingssystem.

Glødeskaller og rust fjernes og giver en ren og pæn overflade at arbejde på – hvilket efterfølgende giver en ensartet svejsning, hurtigere skæring og reduktion af slibearbejde. Materialet slyngrenses til SA 2 ½ iht ISO 8501-1:1988. I denne standard beskrives SA 2½ som en overflade, der skal være omhyggeligt renset. Efter slyngrensningen påføres materialet en svejsegodkendt shopprimer på ca. 20 µm eller efter aftale. Derudover tilbyder vi svejsegodkendte zink-shopprimere i forskellige farver og typer samt afrensning til andre renhedsgrader.

Overfladebehandling af stål op til nedenstående emnestørrelse:

Længde

max. 18 meter

Bredde

max. 2,6 meter

Højde

max: 0,5 meter

Vægt pr. enhed

max. 8,0 tons

Vi anvender de bedste primere fra Skandinaviens førende producenter. Det betyder, at vi har adgang til et kompetencenetværk, som kan bistå dig med råd om overfladebehandling. Primerne har forskellige egenskaber, men er alle godkendte til at svejse og skære i.

PVB-baserede primere giver gode skæreegenskaber og kan anvendes op til korrosionskatetori i C1 i.h.t. ISO 12944 med en levetid på 3-6 måneder.

Zinkbaserede primere giver gode skære- og svejseegenskaber samt en optimal beskyttelse, der effektivt reducerer behovet for sekundær behandling. Denne behandling kan anvendes i alle korrosionskategorier op til C1 i.h.t. ISO 12944 med en levetid på 6-9 måneder. Er desuden velegnet i malingssystemer til permanent neddypning.

Type

Farve

Jotun Shopprimer MUKI PVB two-pack

Rød

Hempel Zinkshopprimer ZS 15890

Rød, grå

Andre primere kan påføres efter aftale