Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Workshops og temaarrangementer

Ny viden skaber nye muligheder. Løbende videreuddannelse og vedligehold af medarbejderes kompetencer er derfor en betydelig forudsætning for, at vores kunder fortsat kan udvikle og udbygge deres samlede tekniske og faglige knowhow.

Som supplement til vores tekniske kurser afholder vi en række workshops og arrangementer med rent teknisk indhold af mere produktorienterende karakter.

Workshop afholdes i vores afdelinger for teknikere af teknikere. Formålet er at introducere dig, til en specifik teknologi og til de kompetencer, som Lemvigh-Müller har inden for de enkelte områder. Dette vil gøre dig i stand til at afgøre, om dette har din interesse, og hvor der evt. kan sættes ind med efterfølgende projekter samt kombineret med konkret uddannelse og kompetenceforløb. Workshoppen er ikke et decideret uddannelsesforløb, men en introduktion til området. Workshoppen afholdes i to udgaver, datosatte med specifikt program og de individuelle, som afholdes efter aftale med udgangspunkt i de specificerede rammer, men tilpasset netop dit behov. Kontakt os allerede i dag og aftale nærmere.

Kundearrangementer afholdes i samarbejde med vores producenter og har til formål at give vores kunder et overblik over aktuelle emner eller nye teknologier eller muligheden for at sammenligne samme produkter fra flere producenter.

;