Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

EX ForumTo gange årligt inviterer vi til netværksseminar i Ex FORUM. Hvert seminar byder på foredrag med en håndfuld spændende og erfarne fagfolk. De kommer med vidt forskellige baggrunde, men har det til fælles, at de er eksperter i problematikker, der kan opstå på arbejdspladser med eksplosive gasser eller støv. 

Arbejder du med eksplosive gasser eller støv? Så er dette netværk lige noget for dig. Her kan du få ny viden om ATEX både i teorien og i praksis. Vi kommer hele vejen rundt – installation, drift, vedligehold i dagligdagen og beskyttelsesprincipper for udstyr – såvel elektriske som mekaniske produkter. Der er også tid og mulighed for en masse uformel snak om ATEX på kryds og tværs af faggrupper, virksomheder og organisationer.

ATEX er områder, hvor let antændelige væsker, væsketåger, gasser eller støv forekommer i en blanding med ilt, som kan antændes, og skabe en eksplosion. Udover de traditionelle gasser og væsker findes der også eksplosive områder i industrier som korn- og foderstof, tekstilindustrien, sprøjte- og pulvermaling samt industribagerier. Det er der taget forholdsregler imod.

Målet er at reducere områder med ATEX og dermed begrænse og forebygge risikoen for eksplosioner. Det kræver et indgående kendskab til samtlige af virksomhedens installationer, samt at man uddanner de medarbejdere, som færdes i de eksplosionsfarlige områder, så de ikke er til fare for sig selv og andre.

Pris
Kr. 850,00 pr. person ekskl. moms, inkl. forplejning

Varighed
1 dag

Yderligere oplysninger eller spørgsmål: René Nielsen, reni@lemu.dk, tlf. 2178 4894.

Program for EX Forum
programmet er under udarbejdelse.

KursusID: IEA9103

STARTDATO TID STED TILMELD
10. nov. 2021 09:00 - 16:00 Messecenter Fredericia
Messe C, Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
Tilmeld
;