Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Få et skræddersyet elevforløb

Elevprogram 2021

Som elev hos os får du en individuel og professionel 2-årig uddannelse - og masser praktisk erfaring inden for enten salg, indkøb, marketing, kundeservice eller økonomi. For elever indenfor lager, distribution og industrioperatør tager uddannelses 2 ½ år.

Som elev veksler du mellem perioder med skoleophold, hvor du bliver klædt på rent teoretisk inden for dit fagområde samt perioder, hvor du arbejder rent praktisk med de værktøjer, du får, og samtidig indsamler du god erfaring fra en dynamisk arbejdsplads.

Gennem hele din elevtid vil du have mulighed for at opbygge et stærkt netværk blandt dine kollegaer i Lemvigh-Müller. Under dit skoleophold vil du lære elever at kende fra andre virksomheder og kan derfor styrke dit netværk yderligere.

Alle elevforløb afsluttes med en fagprøve, og efter endt forløb vil der være mulighed for at kunne blive fastansat i Lemvigh-Müller, hvis der er ledige stillinger, som passer til din profil.

Læs mere om skolen og skoleopholdet her

Vejledning og sparring

 

I det daglige vil du være tilknyttet en vejleder, som du altid kan gå til for råd og sparring. Din vejleder er en kollega og vil derfor være en, du arbejder tæt sammen med i hverdagen. Der er derfor bedre mulighed for at tage fat på alle med de spørgsmål, du måtte sidde med.

Sammen med din vejleder planlægger du dit elevforløb, så der også bliver plads til det, du selv gerne vil lære mere om.

Uddannelsesplanen kan rettes til løbende i forbindelse med dine faste elevsamtaler, og den tilpasses ud fra, hvordan du selv vokser med opgaven, og hvordan din afdelings behov ændre sig.

Du kommer rundt i flere forskellige afdelinger i Lemvigh-Müller, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med andre fagområder end dit eget og derved få en bredere og bedre forståelse af Lemvigh-Müllers forretning.

  

Læs mere om hvordan det er at arbejde i Lemvigh-Müller her eller hør mere fra en af vores tidligere elever i videoen nedenfor.

 

 

 

FIND DIN RETNING OG ANSØG HER

 

Elevprogram 2021
Elevprogram 2021

 

;