Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Account Development Specialist - Lemvigh-Müller A/S

Nyetableret rolle med ansvar for at udvikle og facilitere robuste kundeløsninger.

Trives du i krydsfeltet mellem B2B løsningssalg, forretningsudvikling, teknik og samt have stor indflydelse på egen hverdag med solide karriere- og udviklingsmuligheder? Så kan Lemvigh-Müller tilbyde en unik nyetableret kommerciel rolle, hvor du med din kommercielle baggrund i koncept- og løsningssalg, bliver en nøgleressource i arbejdet med at udvikle og løfte salget til udvalgte kunder indenfor industrisegmentet.

Jobbet

Med reference til salgschefen for Maskinindustrien vil du i denne nyetablerede stilling være med til at eksekvere på Lemvigh-Müllers ambitiøse strategi. Det bliver din mission, i tæt samarbejde med salgschefen og den øvrige organisation, hele tiden at søge salget og skabe langsigtet succes både blandt dine egne accounts og på tværs af dine salgskollegaers accounts.

Efter en grundig introduktion til organisationen og rollen, vil du via en datadrevet og mere udfordrende approach til kunder og kollegaer, og med fokus på en værdibaseret salgsproces, blive vores frontløber og naturlige omdrejningspunkt i at udvikle vores fremtidige værditilbud. Du bliver således en vigtig kommerciel sparringspartner for organisationen, og vil som sådan bruge en stor del af din tid hos kunderne. Du sikrer således gennem en aktiv, fælles salgsindsats og gennem tæt dialog med kunderne, at få optimeret salget og udarbejdet konkrete implementeringsplaner for salgsaktiviteterne.

Du indgår i vores industriafdeling og bliver en del af en stærk salgsafdeling på +100 medarbejdere. Sammen leverer vi en bred vifte af el-tekniske og mekaniske produkter og serviceydelser til bl.a. maskin- og tavlebyggere i Danmark. Med vores kæmpe sortiment på over 400.000 produkter, er du altid sikker på at kunne præsentere skræddersyede løsninger til vores kunder, uanset om de skal bruges til deres kerneprodukter eller indgå i den øvrige produktion.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en stærk kommerciel baggrund og er uddannet ingeniør, maskinmester, tekniker eller lignende. Vigtigst er, at du kommer med flere års teknisk salgserfaring, hvorfor du har opnået solid erfaring med løsningssalg. Du har formentligt også arbejdet med forretningsudvikling og har lysten til at arbejde endnu mere med denne disciplin.

Derudover kan man sige om dig, at du…

  • er resultatorienteret og ambitiøs
  • er en troværdig samarbejdspartner
  • er komfortabel med at udfordre status quo både i forhold til kollegaer og kunder
  • besidder et naturligt drive og gennemslagskraft
  • er kommerciel i tanke og handling

Du er bosat i Jylland eller på Fyn.

Dine muligheder

Du vil i rollen som Account Development Specialist få en meget vigtig og bredt favnende rolle, hvor du vil have stor personlig og professionelle udviklingsmulighed. Omkring dig vil du have dygtige kollegaer samt Danmarks bredeste produktsortiment og stærkeste brands i ryggen. Du vil blive ansat i et professionelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor performance, samarbejdsevne, fleksibilitet og tillid er vigtige elementer.

Ansøgning

Lemvigh-Müller samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon 24258808 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;