Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Account manager – skab B2B-muligheder i industrien

Kan du skabe stærke kunderelationer for Danmarks største teknikgrossist? Og har du lyst til at bruge din tekniske forståelse, når du sælger produkter og løsninger med stor efterspørgsel?

Account manager –skab B2B-muligheder i industrien

Vi leder efter en account manager til salgsafdelingen ”Industri Region Nord”. Du bliver udstyret med en bil og tilbringer det meste af tiden hos kunderne. Og når du ikke er på landevejen, har du mulighed for at arbejde hjemmefra eller fra et af vores kontorer i regionen. Du står for salget af tekniske produkter og løsninger til industrikunder i alle størrelser.
I det daglige er det dig, der:

  • afsøger nye salgsmuligheder inden for industrien, primært i Midt- og Nordjylland
  • analyserer kundernes behov
  • vedligeholder eksisterende kunderelationer
  • opdaterer CRM-systemet (vi anvender Salesforce).

Vores produktsortiment spænder bredt, og med over 350.000 varer er der meget at sætte sig ind i. Derfor sørger vi selvfølgelig for, at du kommer til at arbejde med det kundesegment, der passer til dine kompetencer og interesser.

Du yder kyndig sparring og skaber langvarige kunderelationer

Du har en evne til at sætte dig ind i mange forskellige kunders behov – lige fra de mindre til de store industrikunder med høj kompleksitet. Og så sørger du for at holde kunderne velinformerede gennem hele salgsprocessen. Derfor ser dine kunder dig mere som deres faste forretningspartner end som sælger.

Derudover regner vi med, at du:

  • har erfaring inden for salg af tekniske produkter til professionelle og industrikunder
  • taler engelsk
  • udstråler naturlig troværdighed
  • er en holdspiller.

 

Bliv en del af et team, hvor holdånden er i top

Selvom du bruger en del af din tid på landevejen, vil du mærke, at du har et stærkt bagland i ryggen. Du sparrer med dine kolleger, så du hele tiden forbedrer dine salgsteknikker og øger din viden om produkterne. I det hele taget er vi et team, som vil hinanden og bruger hinandens forskellige baggrunde og kompetencer til at styrke indsatsen.

Som ledelse tror vi på, at du trives bedst i rollen, hvis du udvikler dig. Derfor får du hos os mulighed for løbende at videreuddanne dig, så du kan vokse i jobbet.

Spørgsmål?

Tag endelig fat i salgschef Michael Kongsløv på telefon 40 27 77 91.

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV via ’Søg stillingen’ allerede nu, da vi løbende holder samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;