Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Account manager i Midt- og Nordjylland – skab B2B-relationer i industrien - Lemvigh-Müller A/S

Trives du med løsningssalg, så er her en spændende mulighed hos Lemvigh-Müller – Danmarks største teknikgrossist! Har du samtidig lyst til at bruge din tekniske forståelse, når du sælger produkter og løsninger, så er det formentligt dig, vi mangler.

En af vore rigtigt dygtige kolleger har fået spændende nye udfordringer, og vi søger dig, der kan overtage en stærk portefølje og bygge videre på de eksisterende relationer.

Du plejer de eksisterende kunder og opsøger nye muligheder

Vi leder efter en account manager til salgsafdelingen ”Industri Region Nord”. Du brænder for rådgivning, og du ønsker at tilbringe det meste af arbejdstiden med dine kunder. Og når du ikke er på landevejen, har du mulighed for at arbejde hjemmefra eller fra et af vores kontorer i regionen. Du står for salget af tekniske produkter og løsninger til industrikunder i alle størrelser.

I det daglige er det dig, der:

  • afsøger nye salgsmuligheder inden for industrien, primært i Midt- og Nordjylland
  • analyserer kundernes behov
  • vedligeholder eksisterende kunderelationer
  • finder nye muligheder i tæt sparring med dine industrikolleger
  • opdaterer CRM-systemet (vi anvender Salesforce).

Vores produktsortiment spænder bredt, og med over 350.000 varer er der meget at sætte sig ind i. Derfor sørger vi selvfølgelig for, at du kommer til at arbejde med det kundesegment, der passer til dine kompetencer og interesser.

Du yder kyndig sparring og skaber langvarige kunderelationer

Du har en evne til at sætte dig ind i mange forskellige kunders behov – lige fra de mindre til de store industrikunder med høj kompleksitet. Og så sørger du for at holde kunderne velinformerede gennem hele salgsprocessen. Derfor ser dine kunder dig mere som deres faste forretningspartner end som sælger.

Derudover regner vi med, at du:

  • har erfaring inden for salg af tekniske produkter til professionelle og industrikunder
  • taler engelsk
  • udstråler naturlig troværdighed
  • er en holdspiller.

 

Bliv en del af et team, hvor holdånden er i top

Dit naturlige fokus ligger uden tvivl hos dine kunder. Du vil samtidig have et stærkt bagland i ryggen, hvor den både tekniske og salgsmæssige sparring er tilgængelig i rige mængder. Du sparrer med dine kolleger, så du hele tiden forbedrer dine salgsteknikker og øger din viden om produkterne ligesom din stærke erfaring kan hjælpe dine kolleger. I det hele taget er vi et team, som vil hinanden og bruger hinandens forskellige baggrunde og kompetencer til at styrke indsatsen.

Vi tror på at vejen til at holde os i fronten af markedet er gennem kontinuerlig opkvalificering. Derfor får du hos os mulighed for løbende at videreuddanne dig, så du kan vokse i jobbet. Dette gælder både på den tekniske viden og dine personlige kvalifikationer. Samtidig bliver du en del af virksomhed, der er drevet af et stærkt og empatisk værdisæt og hvor det gennem 175 år har det altid været kutyme at værdsætte den gode indsats.

Spørgsmål?

Tag endelig fat i salgschef Michael Kongsløv på telefon 40 27 77 91.

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV via ’Søg stillingen’ allerede nu, da vi løbende holder samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;