Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Account manager til Food- & Pharmaindustrien - Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Hos Lemvigh-Müller søger vi en ambitiøs account manager, som er god til at skabe langvarige kunderelationer, og som brænder for at drive salget af strategiske og tekniske løsninger. Motiveres du af at have indflydelse på egen hverdag og få faglige udviklingsmuligheder, så er dette måske det helt rette job for dig.

Skab de bedste kundeløsninger og vær den bedste forretningspartner

En vigtig del af jobbet består i at afdække og balancere kundens individuelle behov, for dermed at kunne levere en skræddersyet løsning. Dette vil ske i tæt samarbejde med engagerede interne- og eksterne salgskollegaer, samt vores markedsorganisation. Du bliver en del af Industri Region Øst salgsteamet, og du får kontor i Herlev. Sammen med KAM-teamet er du med til at vedligeholde og videreudvikle samarbejdet med eksisterende og nye kunder inden for Food & Pharmaindustrien. Endvidere vil du få ansvaret for at drive dine egne hovedkunder – også inden for andre kommercielle kundesegmenter.

Din profil

Vi forestiller os, at:

  • du har en baggrund inden for teknisk salg på strategisk niveau
  • du har flere års erfaring inden for account management, gerne fra en producent- eller grossistvirksomhed
  • du har kendskab til Salesforce CRM
  • du taler og skriver både dansk og engelsk flydende og kan præsentere vores løsninger på begge sprog

Du er ambitiøs og en teamplayer, og du kommer med et positivt mindset. Dette ses ved, at du tager initiativ til at åbne nye døre hos kunderne, og du evner at være den bedste forretningspartner igennem hele salget. Derudover arbejder du struktureret, driver dit eget salg og arbejder proaktivt med din kundeportefølje.

En unik mulighed i en professionel koncern med stort fokus på trivsel

Du får mulighed for at blive en del af Danmarks førende stål- og teknikgrossist. Du vil komme til at arbejde i et ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Du får stor frihed til selv at præge jobbet og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen” Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Pia Bøgh-Jensen på tlf. +45 4060 4029.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;