Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Account Manager - Søborg

Brænder du for at drive salget hos vore største og strategiske kunder og projekter i Installationssegmentet? Motiveres du af at have indflydelse på egen hverdag og få faglige udviklingsmuligheder, faglig sparring med dine nye kollegaer, så er dette måske det helt rette job for dig.

Vi søger en ambitiøs Account Manager, som er god til at skabe stærke og langvarige kunderelationer og skabe værdi i samarbejdet med vore kunder.

Skab de bedste kundeløsninger og vær den bedste forretningspartner

Med stor frihed kommer stort ansvar. Du ved, at din tid er brugt mest effektiv ude ved kunderne, hvor du vil afdække og balancere kundens individuelle behov, for dermed at kunne levere en skræddersyet løsning. Samtidig er du med til at vedligeholde og videreudvikle samarbejdet med nye og eksisterende kunder inden for elinstallation.

Du bliver udstyret med en bil og tilbringer det meste af tiden hos kunderne. Når du ikke er på landevejen, har du mulighed for at arbejde hjemmefra eller fra vores kontor i Gladsaxe.

Vi sørger selvfølgelig for at lære dig op, og du får en grundig introduktion til Lemvigh-Müller. Du vil deltage løbende på interne salgskurser og i diverse træningsforløb, så du får netop den viden, du skal have for at blive en succes i stillingen.

Gode kollegaer med stor viden og en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi er en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv, og som gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale. Vi støtter op om fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejder-gratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere.

Dit team vil være ”KAM installation”, hvor det primære område vil være hele Sjælland, hvor vi er 7 in/eksterne kollegaer. I det daglige arbejder du tæt sammen med både vores interne kollegaer i lokalafdelingerne eller kollegaer i vores kompetencegrupper. Derudover deltager du hver anden måned på vores salgsmøder, hvor du og resten af salgsteamet holdes opdaterede.

Produktporteføljen er bred og vi sælger alt inden for el, vvs & værktøj. Salget af disse løsninger sker succesfuldt gennem et effektivt samarbejde med organisationens forretningsområder og via vores organisatoriske snitflader. Du kan se mere om din produktportefølje her.

Vi leverer materiel til mindre og store projekter i hele Danmark bla. de nye store supersygehuse i regionenerne, så din hverdag vil være afvekslende og indeholde en blandet arbejdsdag som sparringspartner på projekterne og hos vores strategiske kunder.

Mere konkret betyder det, at:

  • du planlægger og gennemfører kundemøder hos vore strategiske kunder både i deres dagligdag og deres projekter
  • du skaber værdi i vores samarbejde med vore kunder
  • du fastholder og udbygger relationer i området - gennem en aktiv salgsindsats
  • Med ansvaret følger naturligvis den frihed der skal til for at opnå succes i jobbet. For både dig selv og teamet.

 

Er du den profil, vi søger?

Alt dette kræver, at du tager initiativ til at åbne nye døre hos kunderne, og at du evner at være den bedste forretningspartner - igennem hele salgsprocessen. Derudover arbejder du struktureret, driver dit eget salg og arbejder proaktivt med din kundeportefølje.

Vi ser gerne at:

  • du er uddannet elektriker, el-installatør eller anden relevant uddannelse og du dermed har et stort branchekendskab.
  • du har erfaring med eksternt salg, men det er ikke et krav
  • du er serviceminded, og sætter en ære i at løse opgaver både hurtigt og rigtigt
  • du er god til at skabe og vedligeholde tillidsfulde relationer
  • du har viljen til at gøre en forskel for vore kunder, teamet og naturligvis dig selv.

Vigtigst er, at du har et naturlig drive, ser muligheder frem for begrænsninger, og at du er klar på at finde en løsning til enhver udfordring. Dette kræver en proaktiv tilgang til arbejdet og en vis portion vedholdenhed.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Send os gerne dit CV; vi kalder løbende til samtale, og ansætter når vi har fundet den rette. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Interim Director Of Sales, Kjeld Rimmen Jørgensen, på telefon +45 4094 9661.

Lemvigh-Müller ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende. Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;