Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Account Manager, industri – region Syd

Er du den innovative og løsningsorientrede der kan tage samarbejdet med vores Industrikunder til nye niveauer? Så er du måske vores nye Account Manager til Lemvigh-Müller

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi er en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv, og som gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale. Vi støtter op om fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejder-gratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere.

Du indgår i vores professionelle og ambitiøse industrisalgsteam i region Syd, hvor over 30 kolleger med stor faglighed servicerer og udvikler vores samarbejde med små og store industrielle kunder. Dine kolleger sidder på kontorerne i regionen, hvor du også jævnligt vil deltage i salgsmøder, produkt- eller salgstræning og andre relevante aktiviteter. Du er bosiddende i region Syddanmark og arbejder med udgangspunkt fra din egen adresse, og du bruger størstedelen af din tid med kunderettede aktiviteter.

Som account manager får du ansvaret for lønsomheden og udvikling af din egen kundeportefølje i distriktet, og du arbejder løbende sammen med kolleger om udvalgte projekter, hvor du kan bidrage med din maskintekniske indsigt.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Vedligeholde og videreudvikle samarbejdet med eksisterende kunder.
  • Udvikle salget og etablere nye samarbejdsrelationer indenfor segmenterne maskinbygger, drift og vedligehold
  • Udarbejde nye løsninger, koncepter, tilbud med udgangspunkt i kundens individuelle behov og følge disse til dørs.

 

Brænder du for konceptsalg, har du branchekendskab og vil du med på en vækstrejse?

Den rette profil har evt. en maskinteknisk uddannelse fx, Maskinmester automatiktekniker eller lignende, og du har bevist dine evner i opsøgende teknisk salg til professionelle brugere. Hvis du desuden kan nikke genkendende til nedenstående, så er det måske dig, som vi mangler:

  • Arbejder struktureret, analytisk og anvender relevante digitale CRM-værktøjer
  • Er proaktiv, har et højt energiniveau og er en god kommunikator
  • Taler og skriver dansk og engelsk
  • Hvis du har kendskab til Salesforce CRM, er det en fordel

 

Er du interesseret?

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg jobbet” Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Kenneth Mørk på tlf. 2269 8754.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Du behøver kun at sende os dit CV – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;