Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Account Manager – med højt drive og høje ambitioner - Lemvigh-Müller A/S

Er du klar til at være en del af vores videre rejse som en markedsførende virksomhed inden for entreprenørbranchen, hvor porteføljen af produkter er bred, og mulighederne er mange?

Er du god til at skabe værdi for dine forretningspartnere og sikre, at vores kunder får den bedste løsning? Så er dette det helt rette job for dig.

Skab de bedste kundeløsninger og vær den bedste forretningspartner

Med stor frihed kommer stort ansvar. Du ved at din tid er brugt mest effektiv ude ved kunderne, hvor du vil afdække og balancere kundens individuelle behov, for dermed at kunne levere en skræddersyet løsning samtidig med, at du er med til at vedligeholde og videreudvikle samarbejdet med nye og eksisterende kunder. Derfor forestiller vi os, at du i den tilknyttede firmabil, vil bruge det meste af din tid på ”landevejen”, der hvor det hele sker. Dine kunder vil primært være i Storkøbenhavn.

Du er ikke en enmandshær. Du får kontorplads på hovedkontoret i Herlev, hvor du typisk befinder dig om fredagen. De øvrige fire dage bruger du ude hos kunderne. Du vil have et tæt samarbejde med KAM-teamet, vores engagerede interne- og eksterne sælgere, samt vores indkøb- og markedsorganisation. Sammen løfter I barren endnu højere for, hvad vi kan opnå sammen som virksomhed, og konsoliderer vores position som industriens foretrukne samarbejdspartner. Du trives derfor med at være en teamplayer, og du bidrager med en ambitiøs indstilling til en i forvejen ambitiøs organisation.

Ønsker du at vide lidt mere om din nærmeste leder, Lars, kan du se hans profil her.

Produktporteføljen er bred. Vi sælger alt lige fra byggepladstavler fra start af byggeriet, el-materiel, forbrugsvarer, personlige værnemidler, VVS-produkter, belysning, befæstelse, produkter til svejsning, produkter der bliver brugt til støbning, hånd- og el-værktøjer, varmepumper og større værktøjer. Salget af disse løsninger sker succesfuldt gennem et effektivt samarbejde med organisationens forretningsområder og via vores organisatoriske snitflader.

Mere konkret betyder det, at:

  • du planlægger og gennemfører kundemøder hos både eksisterende og nye kunder
  • jobbet kræver, at du er opsøgende og arbejder struktureret med en pipeline af potentielle nye kunder
  • du vurderer og igangsætter individuelle indsatser på kundeporteføljen
  • du identificerer løsninger med udgangspunkt i kundernes specifikke behov
  • du fastholder og udbygger relationer i området - gennem en aktiv salgsindsats
  • du etablerer attraktive samhandelsaftaler
  • du booker møder og laver besøgsrapporter i vores CRM-system (Sales force)

 

En unik mulighed i en professionel og fagligt ambitiøs koncern

Alt dette kræver, at du tager initiativ til at åbne nye døre hos kunderne, og at du evner at være den bedste forretningspartner - igennem hele salgsprocessen. Derudover arbejder du struktureret, driver dit eget salg og arbejder proaktivt med din kundeportefølje.

Vi ser gerne, at:

  • du kommer fra en lignende stilling
  • du har et stort og aktivt netværk, som er vedligeholdt gennem flere år
  • du har en teknisk eller håndværksmæssig uddannelse, og har arbejdet inden for eller i nært samarbejde med entreprenørbranchen

Vigtigst er, at du har et naturlig drive, ser muligheder frem for begrænsninger, og at du er klar på at finde en løsning til enhver udfordring. Dette kræver en proaktiv tilgang til arbejdet og en vis portion vedholdenhed.

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Danmarks førende teknik- og stålgrossist, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Hertil kommer en succesrig og kapitalstærk koncern med tid til at vælge de rigtige løsninger og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send din ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte salgschef, Lars Korsager, på telefon +45 2434 7390.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;