Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

B2G Account Manager - Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Slagelse

Kan du skræddersy de bedste løsninger og sælge industriprodukter til offentlige kunder på Sjælland? Så har du nu muligheden for at blive en del af en stærk og dynamisk salgsorganisation med +100 medarbejdere.

Vil du være en del af Lemvigh-Müllers succes?

Vi er stolte af at være udnævnt til eliteleverandør til det offentlige. Lemvigh-Müller er stærkt forankret inden for B2G-verdenen og er blandt de 1 % største leverandører til det offentlige. B2G-segmentet er et af vores helt store fokusområder, og vi har tilrettelagt vores værditilbud, så vi matcher indkøbsbehovene inden for den offentlige sektor. Desuden spiller bæredygtighed en vigtig rolle for os, og vi tilbyder – som den eneste tekniske grossist i Danmark – grøn distribution til vores kunder.

Du får 8 kollegaer i det offentlige team, fordelt rundt om i landet. Din base vil være i Herlev eller Slagelse, hvor du vil have support fra vores interne salgsteam og øvrige værdikæde. Du kommer til at bruge ca. 4 dage om ugen ude hos vores kunder.

Helt konkret vil du:

 • Gå efter nye salgsmuligheder: Du besøger offentlige kunder inden for kommuner og regioner.
 • Eks. sygehuse, forsyningsselskaber, erhvervs- og fagskoler, m.fl.
 • Afdække og analysere kundens behov, skabe værdi for kunden og eksekvere
 • Få ansvaret for en spændende, eksisterende kundeportefølje
 • Pleje og vedligeholde eksisterende kunder
 • Drive og understøtte offentlige projekter, rammeaftaler og udbud
 • Løbende opdatere vores CRM-system

 

Mød din kommende leder

”Som ny kollega i B2G teamet, vil du opleve en fantastisk teamspirit og vindermentalitet samt stor agilitet og omstillingsparathed. Jeg nyder, når teamet tænker nyt og anderledes. Eks. hvordan kan vi stå stærkest muligt hos kunderne og være den bedste forretningspartner. Vi har sat retningen og strategien, og jeg vil glæde mig til at se B2G-segmentet vækste endnu mere i de kommende år.” - Allan Mikkelsen, salgschef

Din profil

Du formår at skabe langsigtede kunderelationer gennem værdibaseret salg. Du har derfor et indgående kendskab til og erfaring med salg til det offentlige og forstår både beslutnings- og indkøbsprocesserne. Du har en proaktiv tilgang til at drive dit salg og kundeportefølje, og du trives bedst ude hos kunderne.

Derudover forventer vi, at:

 • du har flere års relevant erhvervserfaring inden for account management
 • du besidder et stort drive og kan arbejde både strategisk, taktisk og operationelt
 • du er ambitiøs og en teamplayer der tager initiativ og ser nye muligheder
 • du har et stort fagligt netværk og bruger det aktivt
 • du har kendskab til salesforce (CRM)

 

Er du interesseret?

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen”. Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Allan Mikkelsen på tlf. +45 2463 9296. Vi glæder os til at høre fra dig!

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;