Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

BI Specialist - Kolding eller Herlev

Er du skarp, når det handler om datamodellering, data flows og SAP BW?

Vi er 4 dedikerede frontend og backend kolleger i Business Intelligence afdelingen, der er fordelt i Kolding og Herlev, så din placering vil afhænge af din bopæl. Vi er allerede nået langt med at skabe grundlaget for datadrevne beslutninger, og søger en erfaren Senior BI Specialist til at fortsætte udviklingen heraf.

En unik mulighed i en professionel og ambitiøs koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi er en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv, og som gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale. Vi støtter op om fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejdergratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere.

Har du mod på mere?

Du får sammen med to erfarne backend-kollegaer ansvaret for at understøtte vores fortsatte udvikling af datagrundlaget i vores SAP BW/HANA miljø.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Designe, bygge og udvide datagrundlaget på vores SAP BW on HANA, hvor kilder til data er mangfoldige
  • Sikre stabil drift af systemet
  • Implementere forretningslogikker og definitioner i tæt samarbejde med relevante kollegaer
  • Supportere og udfordre samarbejdspartnere

De samarbejdspartnere du vil få i rollen, bliver hovedsageligt nære kolleger i SAP Business Intelligence teamet, Advanced Analytics teamet, IT generelt og SAP ECC-kollegaer. Desuden vil du arbejde tæt sammen med samt Business Controlling, som vi organisatorisk er tæt forbundne med.

Dine kollegaer Ole og Peter glæder sig til få dig med ombord. Læs her, hvordan de beskriver en typisk hverdag.

”Din funktion som BI-backend’er bliver meget varieret og kræver at du kan og har lyst til at arbejde selvstændigt. Du kommer til at bevæge dig på alle plan, fra informationsforståelse over tilvejebringelse af data fra kildesystemer til modellering af dataflow og efterfølgende præsentation.

Vi er få, men tætte i teamet og du vil få indflydelse på alt fra strategiarbejdet til driftsproblemer. Vi glæder os i den grad til at få dig som kollega”.


Har du bevist dine evner i SAP BW? Og vil du være en del af vores fantastiske team?

Ideelt set har du nogle års erfaring med SAP BW-udvikling, og kendskab til både ældre og nyere teknologier inden for området. Vores SAP BW-system er pt. en version 7.5 (on HANA) på en full-use HANA licens.

Din uddannelse kan være teknisk eller kommerciel.

Dine kompetencer:

  • Bredt kendskab til rapportering på tværs af moduler, herunder især CO-PA og SD
  • Erfaring med sourcing af data fra forskellige kilder vil være en fordel
  • Kan kommunikere komplekse problemstillinger til interessenter
  • Behersker dansk i skrift og tale

Du planlægger, forventningsafstemmer og driver selv udviklingsarbejdet i tæt samarbejde med forretningen og med kolleger i frontend og backend.

Interesseret?

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send dit CV via ’Søg jobbet’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Spørgsmål?

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of BI, Tim Milling Nielsen, på telefon +45 2223 3759.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;