Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Dynamisk business controller - Lemvigh-Müller A/S, Kolding

Er du vores nye forretningsorienterede sparringspartner, som brænder for at omsætte analyser til indsigt og handling?

Du bliver en del af det ambitiøse og dedikerede controller team på 6 personer, som dækker en samlet omsætning på ca. 7 mia. kr.. Med base i Kolding vil du være den daglige og tætte sparringspartner og support til et af vores forretningsområder og få rig mulighed for at sætte dit fingeraftryk på vores udvikling.

Din hverdag kommer til at indeholde både operationel dag-til-dag-support, ad hoc-analyser samt analyser i forbindelse med månedsrapportering, forecasting og løbende KPI-opfølgning. Samtidig vil du blive en vigtig sparringspartner i udarbejdelsen af business cases i forbindelse med langsigtede og strategiske projekter. Du får vigtige roller både som dygtig formidler, konstruktiv og proaktiv sparringspartner.

Har du lysten og evnen til at analysere og formidle helhedsbilledet for en kompleks forretning?

Du er en dygtig kommunikator, der forstår at tilpasse dit budskab til din målgruppe, og du besidder evnen til at involvere og motivere dine omgivelser til at sætte nye ambitiøse mål.

Du har min 5 års erfaring som business controller, eller måske sidder du i dag med lignende ansvar i en revisionsvirksomhed og længes efter at komme tættere på den daglige forretning. Du motiveres af tæt og konstruktivt samarbejde og af at kunne sætte dit eget præg på en ambitiøs udviklingsrejse.

Uddannelsesmæssigt har du en baggrund som cand.merc., cand.oecon., HD eller lignende.

Spændende mulighed i en professionel og ambitiøs koncern

Du får en unik mulighed for at blive en del af en spændende virksomhed, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling. Lemvigh-Müller er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab, hvilket gør at vi har mulighederne for at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem.

Du får store frihedsgrader, som følges af stort ansvar og særdeles gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en salgsorganisation, hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved en uformel omgangstone, klare målsætninger og stor vilje til at gøre en forskel både internt og ude hos kunden.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om os her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Annette Schmidt på telefon 2042 4614.

 

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;